mix

Appen, Intrepid Fox Gaming’e transfer oldu

Son olarak Greek Regenesis forması giyen ormancı Appen, bir başka Yunanistan ekibi Intrepid Fox Gaming ile anlaştı.

Yükselme Ligi tecrübesinin ardından bir süre VFŞL’de de oynayan ormancı yurt dışındaki kariyerine devam ediyor. VFŞL’de İstanbul Wildcats (HWA Gaming) forması giyen Appen geçtiğimiz mevsim Yunanistan ligi ekiplerinden Greek Regenesis ile anlaşmıştı. Takımıyla finale kadar yükselen oyuncu şampiyon olup EU Masters’a katılma hakkı elde edemedi. Sezonun sona ermesiyle Greek Regenesis ile yollarını ayıran Appen, bir başka Yunanistan temsilcisi Intrepid Fox Gaming’e transfer oldu.

Kariyerinin büyük bir kısmını Yükselme Ligi’nde geçiren Türk ormancı ilk olarak SuperMassive TNG ile Yükselme Ligi’nde final oynadı. Finalde Orora’ya kaybeden ekip VFŞL’ye yükselmeyi başaramadı. Ardından Atlas’a transfer olan ormancının bir sonraki durağı Team Cappadocia oldu. VFŞL’ye yükselme mücadelesinde Beşiktaş Esports’a kaybeden Cappa, üst lige çıkamadı.

Appen bu noktadan sonra HWA Gaming ile anlaştı. Akademi takımında forma giyen oyuncu VFŞL’de de oynadı. Bir süre sonra formayı Roulette’e kaptırdı ve mevsim bitmeden takımdan ayrıldı. Yunanistan ligine transfer olan ormancı burada takımıyla finale kadar yükseldi ancak finalde We Love Gaming’e kaybeden ekip EU Masters’a katılma hakkı kazanamadı.

Greek Regenesis kadrosundan 4 oyuncu Intrepid Fox Gaming’e transfer oldu. Appen ile birlikte Tranquil, BAKO ve Punisher da Intrepid’in yolunu tuttu. Bakalım takım gelecek mevsim GLL’i kazanabilecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir