Astralis Oyuncusu dev1ce, Öyle Bir Geri Döndü ki Counter-Strike: Global Offensive CS:GO Haberleri mix

Astralis Oyuncusu dev1ce, Öyle Bir Geri Döndü ki

Counter Strike: Global Offensive profesyonel sahnesinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları arasında gösterilen Nicolai dev1ce” Reedtz, Astralis formasıyla 364 gün sonra ilk resmi karşılaşmasına çıktı.

Dev1ce, bundan önceki son karşılaşmasına Ninjas in Pyajamas forması ile 5 Aralık 2021 tarihinde GODSENT karşısında çıkmıştı.

Astralis için Yeni Yüzler

CS:GO tarihinde kazandığı başarılar ile adından uzun yıllar söz ettiren ekip, bir dönemin en dominant performansını sergilemişti. O günlerden bu yana yenilenen fakat eski yüzlerde bulunan kadrosuyla CCT North Europe Series 2 ‘de mücadele eden takım son 16 turunda Tricked ile karşılaştı. Nicolai ‘dev1ce‘ Reedtz, Benjamin ‘blameF‘ Bremer, Lukas ‘gla1ve‘ Rossander, Andreas ‘Xyp9x‘ Højsleth ve Mikkel ‘MistR‘ Thomsen beşlisiyle mücadele eden ekip, karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan taraf oldu. Astralis ilk harita için Mirage seçerken Tricked, Nuke tercihinde bulundu. Karşılaşmanın en değerli oyuncusu aldığı 56 skorla dev1ce oldu.

  1. Harita: Mirage

Astralis kendi seçtiği haritaya çok iyi başladı. Ekip arka arkaya kazandığı roundlar ile durumu 9-1’e kadar getirdi. Sonrasında Tricked’in biraz toparlanmasıyla yarı 10-5 Danimarka temsilcisinin üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda ibre bu kez Tricked tarafına döndü. Güçlü rakibi karşısında iyi direnen takım skoru 10-9’a getirdi. Tecrübesi ve yıldız oyuncusu dev1ce ile geri dönüşe imkan tanımayan ekip kendi seçtiği haritayı 16-14 kazanmasını bildi.

2. Harita: Nuke

Tricked kendi seçimi olan Nuke haritasına iyi başlasa da, ilk harita olduğu gibi rakibine diş geçiremedi. İlk yarıyı 9-6 önde kapatan Astralis, haritayı da 16-8 kazanarak adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu.

 

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir