mix

Audi, Astralis’e sponsor oldu

Alman otomobil devi Audi ile Danimarka merkezli Counter-Strike: Global Offensive takımı Astralis’in sponsorluk anlaşması imzaladıkları açıklandı.

Her geçen gün yeni bir dünya markası espor sahnesine giriş yapıyor. Bu devler arasına Audi de girdi ve ünlü otomobil üreticisi en prestijli CS:GO takımlarından Astralis’e sponsor olma kararı aldı. 22-29 Ocak tarihleri arasında oynanacak ELEAGUE Major öncesi böyle bir sponsorluk anlaşması yaptıklarını açıklayan ekibe yakın kaynakların söylemlerine göre sponsorluğun değeri yaklaşık olarak 750 bin Dolar.

Geçtiğimiz haftalarda SK Gaming ile Visa arasındaki sponsorluk, şimdi de Audi ile Astralis arasında imzalanan anlaşma espor sahnesinin ne kadar geliştiğinin bir göstergesi niteliğinde. Büyük markalar yeni gelişmekte olan bu sektörden pay koparabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar ve ortaya henüz yeni gelişen bir sahne için astronomik düzeyde rakamlar çıkıyor. Dot Esports’a konuşan Astralis kurucusu Frederik Byskov, “Bu anlaşma espor dünyası ve geleceğimiz için inanılmaz bir öneme sahip. Audi’nin sponsorluk için Astralis’i seçmesi fantastik bir olay” ifadelerini kullandı. Byskov, Astralis’i kuralı henüz bir yıl omasına rağmen takımın sahnedeki en büyük  ekiplerden biri haline geldiğini ve şimdi de böylesine önemli, espor geleceğine doğrudan etkisi olacak bir anlaşma imzalamalarının kendisi için mutluluk verici olduğunu da sözlerine ekledi.

 

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir