Magic: The Gathering mix

Avengers’ın yönetmenleri Russo Kardeşler’den ‘MTG’ animesi geliyor

Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame’in yönetmenleri Russo Kardeşler (Anthony J. Russo ve Joseph Vincent Russo), Netflix’e, Magic: The Gathering hayranları için bir anime yapacak.

Avengers’ın ünlü yönetmenleri Netflix için Magic: The Gathering animesi hazırlıyor

Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame’in yönetmenleri Russo kardeşler, Netflix’e, Magic: The Gathering hayranları için bir anime yapma hazırlığında. Kendilerinin de hayranı oldukları MTG için kolları sıvayan yönetmenler, MTG’nin yaratıcısı Wizards of the Coast ve animasyon şirketi Hasbro’s Allspark Animation ile birlikte hareket edecek.

Bir seri olacak anime, ünlü film ve dizi izleme sitesi Netflix üzerinden yayınlanacak. Yönetmenlerin aynı zamanda uzun yıllardır birer Magic: The Gathering hayranı olması, karakterlerin perdeye taşınmasını kolaylaştıracakmış gibi gözüküyor.

Magic: The Gathering animesi Russo kardeşler için bir tutku işi

Variety‘de yayınlanan habere göre, Russo kardeşler için bu proje aynı zamanda bir tutku işi. MTG’nin büyük bir hayranı olduklarını söyleyen kardeşler, oyunu her fırsatta oynadıklarını dile getirdiler. MTG’de yer alan dünyayı perdeye aktarmanın büyük bir iş olduğunu söyleyen yönetmenler, kendileri için bu işin bir tutku olduklarını dile getirdiler. Ayrıca, Netflix’in için bu işin oldukça uygun bir yer olduğunu söyleyen kardeşler, şirketin animelere oldukça büyük saygı duyduklarını ifade ettiler.

Netflix, Magic: The Gathering animesi için oldukça ideal

Netflix bir çok film ve dizi izleme platformunun aksine animelere oldukça sıcak bakıyor. Birçok kült animeye kendi platformunda yer veren Netflix, ayrıca John Derderian ile birlikte 2018 yılından beri kendi animelerini üretiyor. Magic: The Gathering’nin listeye eklenmesinden büyük bir heyecan duyan Derderian, şu ana değin Devilman CrybabyAggretsukoBoJack HorsemanCastlevania, ve Big Mouth gibi başarılı işlere imza attı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir