mix

Azir buglar sebebiyle devre dışı edildi

League of Legends diğer çevrimiçi oyunlara kıyasla genelde daha az oyun içi sorunlara sahip bir oyun. Fakat zaman zaman ciddi sorunlar her oyun gibi League of Legends’da da olabiliyor. Geçtiğimiz gün bir oyuncu Azir karakterini oynanamayacak seviyeye getiren 7 oyun içi bug’a rastladı.

Oyuncu bulduğu sorunları reddit üzerinden paylaştı. Oyuncu bulduğu bug’ları video olarak da paylaştı. Buglar şu şekilde;

1. E-Q ile drift yaparken karakter duvarda takılıyor. Bu bug’a özellikle baselerde karşılaşılıyor fakat haritanın her yerinde karşılaşmak mümkün.

2. W-E-Q ile ileri atılmak karakteri “superman” pozisyonunda bug’a sokuyor.

3. Askerler saldırı animasyonunu gerçekleştiriyor fakat hasar vermiyor.

4. Azir’in kuleleri rakip menzilden çıktıktan sonra bile rakibi işaretli bırakıyor. İşaretli rakipler her yerde görülebilir oluyorlar.

5. Azir kule oluştururken arka ses durmadan tekrarlanıyor. Alarm etkisi veriyor ve kulağı çok rahatsız ediyor

6. W-E-Q ile ileri atılırken (atılmayı başardıysanız) animasyonu göremeyebiliyorsunuz. Karakteriniz ileri ışınlanmış gibi gözüküyor.

7. Azir menzil dışına istemediğiniz yerlere asker çıkartıyor.

Bu sorunların hepsi ya Azir’i ya da rakibi çok etkiliyor. Birçok mekaniği kısıtlıyor ve karakteri tamamen oynanmaz hale getiriyor. Riot Games de bu sorunlar üzerinde karakteri devre dışı bıraktı. Muhtemelen en kısa sürede oyuna geri gelecektir. Fakat yukarı sorunlardan bazıları Azir ilk çıktığından beri olan sorunlar. Bakalım bu sefer sorunlar kökten çözülebilecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir