Dota 2 mix

B8, WePlay! Dota 2 Tug War: Mad Moon’a katılacak

Dendi’nin yeni organizasyonu B8, 19 Şubat’da başlayacak WePlay! Dota 2 Tug War: Mad Moon’da Royal Never Give Up’ın yerine katılım sağlayacak.

Çin takımlarının ESL One Los Angeles Major seçmelerine katılımlarının ertelenmesinden dolayı Royal Never Give Up WePlay! Dota 2 Tug War: Mad Moon’a katılamayacaktı. Turnuva organizatörleri de haliyle yeni bir ekip bulmak zorunda kalmışlardı. Bu ekip geçtiğimiz hafta kadrosu duyurulan B8 oldu.

Dire Asia kazananları yerine Dendi’nin yeni organizasyonu B8 turnuvaya katılacak. Böylelikle Dota Pro Circuit ile ilişkisi olmayan ilk turnuvalarına katılacaklar. Dendi geçtiğimiz ay WePlay! Bukovel Minor’da gösteri maçına çıkmıştı. Bu Dendi’nin mücadele edeceği ilk WePlay! olacak.

B8 sonradan çağırılan ikinci takım oldu. Daha önce Reshfull Madness 2019 şampiyonu Na’Vi Major için yaptıkları bootcamp’e devam etmek için WePlay! Dota 2 Tug War: Mad Moon’a katılmayacaklarını açıklamışlardı. Natus Vincere yerine Aggressive Mode turnuvaya çağırılmıştı. Güncel olarak turnuvaya katılacak 8 takımdan 7’si şu şekilde.

Team Secret
Gambit Esports
Nigma
Ninjas in Pyjamas
B8
Infamous
Aggressive Mode

8. takım ise henüz belli değil. Bu takımda önümüzdeki bir iki gün içinde açıklanacaktır çünkü turnuva 19 Şubat’da başlayacak. 23 Şubat’a kadar sürecek turnuvanın toplam 300,00 USD ödülü var. Turnuvayı birinci bitiren takım 130,000 USD kazanacak. Turnuva Ukrayna’nın Kyiv kentinde gerçekleşecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir