League of Legends League of Legends Haberleri mix

Bahçeşehir Üniversitesi, Üniversite Ligi şampiyonu oldu

Finalde Marmara Üniversitesi’ni 3-0’la geçen Bahçeşehir Üniversitesi, Üniversite Ligi’ni şampiyon olarak tamamladı.

Bahçeşehir Üniversites, yarı finalde Gazi Üniversitesi’ni geriden gelerek 2-1’le geçti. Marmara Üniversitesi ise yarı finalde Bilgi Üniversitesi’ni mağlup etmeyi başardı. Turnuvanın iki iddialı takımı Bahçeşehir Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi, Üniversite Ligi finalinde karşı karşıya geldi. Mücadelede gülen taraf BAU oldu. Rakibini 3-0’la rahat bir şekilde geçen ekip kupayı kaldırdı.

1. Maç

Marmara Üniversitesi serinin ilk maçında desteğe Sylas seçimini yaparak izleyicileri şaşırttı. Xuna’nin alt koridora yaptığı baskınla ilk kan Marmar Üniversitesi’ne gitti. Meliodas kötü bir başlangıç yaptı ve rakibe erken bir dakikada 2 skor verdi. Bahçeşehir’in yıldız oyuncusu Robin, takımını oyunda tutmayı başardı. Marmara takım olarak doğru hamleleri yaptı ve ilk kuleyi düşürmeyi başardı. Meliodas kötü bir oyun geçirdi. İki takımın da toplam altını uzun bir süre eşit gitti. Rakibinin hatasını iyi değerlendiren Bahçeşehir Üniversitesi, Baron’u katlederek üstünlüğü eline aldı. Aradaki farkı yavaş yavaş açan ekip mücadeleyi 31 dakikada kazanmayı başardı.

2. Maç

Alt koridorda Marmara Üniversitesi çok iyi başlasa da Robin erken oyunda harika oynayarak takımını öne geçirdi. Üst koridorda da Juuzou rakibini bire bire katledince Bahçeşehir Üniversitesi mücadeleye çok önde başladı. Ormancılar arasında 2 seviyelik bir fark oluştu. Robin, 8 dakikada 5 Kindred yükü topladı. BAU takım olarak doğru hamleleri yapmayı başladı. Erken oyunda gelen üstünlüğü tüm maç boyunca sürdüren ekip rahat bir galibiyet aldı. dakikada son bulan maçın ardından seride durum 2-0’a geldi.

3. Maç

Robin’in üstüne oynayan Marmara Üniversitesi ormanda yakaladıkları rakiplerini katlederek ilk kanı almayı başardı. Robin buna rağmen bir şekilde maça dönerek üst koridorunu öne geçirmeyi başardı. Doğru harita hareketleriyle aradaki farkı açan Bahçeşehir Üniversitesi 9 dakikada katliam almayı başardı. Üstünlüğünü sürdüren ekip kolay bir galibiyetle seriyi bitirmeyi başardı. 23 dakikanın ardından 3. maç da son bulunca BAU, şampiyon olmayı başardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir