mix

League of Legends’ta Baron ve Ejder’in doğma süresi kısalacak

Avantajı elinde bulunduran takımların maçı kapatma konusundaki en büyük enstrümanlarından birisi olan Baron ve Ejder’in doğma süresi kısalacak. 

League of Legends’ta Sezon 8’in sonuna gelmek üzereyiz. Tamamı neredeyse kaos şeklinde geçen sezonun ardından Sezon 9 öncesi güncellemeler de açıklanmaya devam ediyor. Dün geliştirici bloğunda bir duyuru yapan MapleNectar, yeni sezon öncesi planlanan güncellemeler hakkında detaylı bilgi verdi. Daha önce de açıkladığımız üzere kulelerin üzerinde artık “plating” denilen yapılar bulunacak ve kuleleri erken oyunda almak zorlaşacak. Öte yandan bu plating’leri kestiğimizde 160 altın elde edeceğiz. Dolayısıyla koridorunu ittikten sonra haritada dolaşmaya çıkan şampiyonlar eğer bu baskınların karşılığını alamazsa ciddi anlamda cezalandırılmış olacak.

Riot Games’in yeni sezondaki hedeflerinden birisi ise çok fazla önde olan takımların maç kapatmasını kolay hale getirmek. Minyonlarda bir sürü değişiklik yapan şirket epik yaratıkların doğma süresini de değiştiriyor;

  • Elemental Ejderler: 6 dakika >>> 5 dakika
  • Kadim Ejder : 8 dakika >>> 6 dakika
  • Baron: 7 dakika >>> 6 dakika

Ejderlerin doğma süresi takımların Kadim Ejder’i bir kazanma koşulu olarak daha sık görmesini sağlayacaktır. Öte yandan Baron’un artık çok daha erken doğması, önde olan takımların maçı daha hızlı sonlandırmasına yardımcı olacaktır. Epik yaratıkların doğum süresinin değişmesi orta oyundaki takım savaşlarını da arttıracaktır.

Öte yandan geriye düşen şampiyonların oyuna dönmesi daha kolay olacak. Kelle Avcısı ödülleri Tab tuşuna bastığımızda şampiyonların yanında görünecek ve bu, takımların hedef belirleme konusunda işlerini kolaylaştıracak. Bununla birlikte öldürülen minyon ve yaratık miktarı da bu ödüllere doğrudan etki edecek. Kelle Avcısı ödülü en fazla 1000 altın olacak ve kaybeden takımdaki ödül miktarı, geri dönüş umudunu kırmamak adına daha az olacak.

Genel olarak League of Legends topluluğunun sezon öncesi değişikliklerden memnun kaldığını söylemek gerekiyor. Kelle Avcısı ödülleri özellikle oyunu daha keyifli kılacak etkenlerden birisi haline gelecektir. Sezon öncesi değişiklikleri 8.23 yamasıyla oyuna dahil edilecek.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir