BBL Esports PUBG Kadrosu İle Yollarını Ayırdı mix PUBG PUBG Haberleri

BBL Esports PUBG Kadrosu İle Yollarını Ayırdı

Türkiye’nin önemli espor kulüplerinden BBL Esports PUBG kadrosundan 3 isim ile yollarını ayırdı. Kulüp tarafından resmi açıklama henüz gelmemişken, takım koçu Onur twitter hesabından yaptığı paylaşımda “PUBG Esports 2023 Sezonu için Organizasyon tekliflerine açığız” dedi. Paylaşımın tamamı ektedir.

 

Ayrılan Oyuncuların BBL Serüveni

Mert, Mitraleius ve Sixmo’nun takımdan ayrılmasıyla beraber, son olarak Galakticos forması giyen Onur, Quetpa ve Thenderlost üçlüsünü transfer eden BBL Esports yeni kadrosuyla beraber büyük başarılara imza atmıştı. Şubat 2022’de BBL ile anlaşan oyuncular oynadıkları ilk turnuva olan Protality : Sezon 4’de şampiyon olarak BBL’e adeta hoşbulduk demişlerdi. Kadronun Şubat 2022’den bugüne kadar elde ettiği önemli başarıları sizleri için derledik ;

  • Protality : Sezon 41.lik
  • G-loot : Sezon 53.lük
  • BtcTurk Domination1.lik
  • PUBG Continental Series 6 : Avrupa4.lük
  • BtcTurk Domination 23.lük
  • Protality : Sezon 51.lik
  • PUBG Global Championship 202217-32.lik

BBL PUBG kadrosu Dünya Şampiyonası öncesi PUBG Continental Series 7 Final Aşamasına yükselemeyerek tartışma konusu olmuştu. PCS 7 Final Aşamasına yükselen diğer Türk takımlarımız yeterli sıralamayı alamamış ve BBL’in topladığı PGC puanına yetişememişti. Bu sonuçlarla birlikte çalkantılı bir dönem geçiren BBL Esports MEA slotundan PUBG Global Champions’a gitmeye hak kazandı. Dubai’de düzenlenen PGC 2022’de de aradığı başarıyı bulamayan BBL Esports PUBG oyuncularından Onur, Quetpa ve Thenderlost ile yollarını ayırdı.

xLyron ve Memo’da Organizasyon Arıyor

Son olarak Galakticos’da koçluk yapan Memo ve FUT forması giyen xLyron’da Onur,Quetpa ve Thenderlost’a katılarak organizasyon aradıklarını duyurdular. Bu beşli son olarak Galakticos formasını beraber giymişlerdi. Yaklaşık 1 senelik ayrılığın ardından tekrar birleşen kadroya gelecek kariyerlerinde başarılar diliyoruz.

Son Kale : Smash

BBL Esports, PUBG arenasına giriş yaptığı ilk andan bu zamana kadar Mert, Mitraleius, Codemarco, Sixmo, Onur, Quetpa ve Thenderlost gibi isimleri bünyesine transfer etmiş ama çeşitli nedenlerden dolayı yollarını ayırmıştı. BBL’in PUBG’ye girdiği günden bu yana kadrosunda mücadele edecek isimlerden geriye sadece Smash kaldı. BBL yönetiminden Smash ile ilgili henüz bir karar verilmemişken oyuncu da takım aradığını duyurmadı. Son düzenlenen antreman maçlarında FELLAS takım kadrosunda Clib, Mykle ve Rustanmar ile antreman maçları oynayan Smash, Avrupa’ya mı transfer olacak yoksa BBL bünyesi altında yabancı oyuncularla mı mücadele edecek birlikte göreceğiz.

Digital Athletics, 2 Oyuncusunun Tekliflere Açık Olduğunu Duyurdu 

BBL hakkında tüm duyuruları resmi adresinden takip edebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir