mix VALORANT

BBL Esports’un Kadın Takımı BBL Queens’de İki Ayrılık!

BBL Esports resmi Twitter hesaplarından yaptıkları duyuruyla birlikte Queens takımı oyuncularından Büşra “Banshee” Yurdabak ve Sude “Xenia” Altaş ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu.

BBL Queens Nedir ?

BBL Queens, BBL’in resmi kadın takımı. Kadro Game Changers ve diğer VALORANT turnuvalarında yer alıyor. BBL Queens ilk resmi turnuvasına 2021/09/28 tarihinde katıldı. Bu turnuva Champions Tour Game Changers Series I: EMEA’dı.

Büşra “Banshee” Yurdabak Kimdir ?

Banshee, 2 Eylül 2021 tarihinden bu yana BBL Queens takımında VALORANT espor oyuncusu olarak yer almaktadır. Son maçını 5 Kasım 2022 tarihinde Wave Splash takımına karşı oynanmıştır. Şimdiye kadar katıldığı turnuvalardan toplam da $505.60 kazanmıştır.

Banshee’nin oyuncu istatistikleri ise şu şekildedir: 0.95 rating puanı, 201.7 Ortalama Çatışma Skoru (ACS), 132.9 Raunt Başı Ortalama Hasar (ADR) ve % 72.4 Skor, Asist, Yaşama ve Takas yüzdesi (KAST). Ayrıca, ilk kan başarı oranı % 50 ve kafadan vuruş (HS) yüzdesi % 27.1’dir.

 Banshee
Banshee

Sude “Xenia” Altaş Kimdir ?

Xenia, Türkiye doğumlu bir VALORANT espor oyuncusudur ve şu anda BBL Queens takımında yer almaktadır. Daha önce Unknownpros Female takımında da oynamıştır ve son maçını 5 Kasım 2022 tarihinde Wave Splash takımına karşı oynamıştır. Şimdiye kadar katıldığı turnuvalardan toplam da $239.43 kazanmıştır.

xenia’nın oyuncu istatistikleri şu şekildedir: 1.02 rating puanı, 202.0 Ortalama Çatışma Skoru (ACS), 130.1 Raunt Başı Ortalama Hasar (ADR) ve % 73.2 Skor, Asist, Yaşama ve Takas yüzdesi (KAST). Ayrıca, ilk kan başarı oranı % 42 ve kafadan vuruş (HS) yüzdesi % 31.0’dir

 

Xenia
Xenia

 

Bir Başka Game Changers Haberimiz: VALORANTGame Changers’da Şampiyon G2 Gozen!

administrator
Damla Tural, "Gökyüzü Savaşçıları Beyaz'ın Yükselişi" adlı eserin yazarıdır ve espor, anime ve oyun dünyasına olan ilgisiyle bilinir. Yazar, sıkça bu alanlardaki gelişmeleri takip eder ve bu konularda haber yazmaktan büyük keyif alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir