mix

Call of Duty: Advanced Warfare’a ilk DLC geliyor

Call of Duty: Advanced Warfare oyunun yapımcısı Sledgehammer Games ve yayıncısı olan Activision’ın yaptığı açıklamaya göre, Call of Duty serilerinin artık olmazsa olmaz(!) bir parçası olan DLC’lerden bir yenisi Advanced Warfare için yolda. Havoc adlı bu DLC’nin 27 Ocak 2015 tarihinde oyunculara sunulacağı açıklandı.

Sledgehammer Games’in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre; Sideshow, Drift, Urban ve Core adlı dört yeni harita oyuncularla buluşacak.

Ayrıca oyun ilk çıktığından beri gelmesi beklenen Exo Zombies oyun türü de Havoc DLC dahilinde. Bu oyun türünde dört kişi birlikte hareket ederek Exo zırhların özel fonksiyonlarını kullanan ve sonu olmayan bir zombi saldırısını karşısında olabildiğince hayatta kalmaya çalışacak.

Yeni DLC ile gelenler sadece bu kadar da değil. Havoc, A3-4 Widowmaker adlı yeni bir silahı da bünyesinde bulunduruyor ve Season Pass ya da DLC’yi ayrı ayrı satın almış olan oyuncular bu silahı şimdiden kullanmaya başlayabilir.

İlk defa Call of Duty: Advanced Warfare oyununda görülen ve özellikle oyuncuya savaş sırasında hareketlilik ve avantaj kazandıran Exo zırh teknolojisi ve yakın zamanda çıkacak olan DLC paketi Havoc ile oyunun yapımcısı ve dağıtıcısı, serinin sevenlerini uzun bir süre oyun karşısında tutmayı planlıyor.

Bu ayrıca Havoc DLC’si bir yana 2015 yılı içerisinde üç adet yeni DLC’nin daha raflarda yerini alacağını gösteriyor. Oyun türlerine bir çeşit yenilik getirmeyi amaçladıklarını açıklayan Sledgehammer Games stüdyosu, yapılacak olan değişikliklerin oyuncuların görüşlerine bağlı olacağını belirtti.

editor
You don't get paid for effort, you get paid based on demand for your skills and your results. Life is not a children's story.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir