mix

Celsius, Echo Fox’a sponsor oldu

Enerji içeceği markası Celsius, Echo Fox’a sponsor olarak espor arenasına giriş yaptı.

Echo Fox, eski NBA oyuncusu Rick Fox tarafından kurulmuş bir espor organizasyonu. Takım sahibinin kariyerli ve tanınan biri olması Echo Fox için altın değerinde diyebiliriz. Bölgesinin başarılı ekibi sponsor bulma konusunda pek sıkıntı çekmiyor gibi. Organizasyon 10 kulvarda boy gösteriyor. Bunlar: League of Legends, Dragonball Fighterz, Street Fighter, Mortal Kombat, Super Smash Bros, Injustice 2, Madden NFL, Shadowverse, Apex Legends ve Fortnite.

Celsius, Amerika kıtasında bir hayli bilinen bir enerji içeceği firması. Yapılan anlaşmaya göre şirket Echo Fox’un resmi enerji içeceği sponsoru oldu. Celsius, bu anlaşmayla birlikte espor sektörüne girmiş oldu. Rakip firmalarından Monster, 7 farklı takımın enerji içeceği sponsorluğunu yapıyor. Bazı turnuvalara da sponsor olan şirket bu konuda önemli yatırımlar yapıyor. Aynı şekilde Red Bull da bu konuda bir hayli aktif. Bakalım Celsius ilerleyen aylarda farklı anlaşmalar yapacak mı.

Kuzey Amerika’da sponsorluk anlaşmaları her geçen gün artıyor. Bölgenin pazar büyüklüğü bunun en büyük etkenlerinden biri. NBA ve NFL gibi liglerde inanılmaz paralar döndürüldüğünü biliyoruz. Gerek oyuncu maaşları gerek ise stadyum ve diğer giderler çok yüksek rakamlara çıkıyor. Hal böyle olunca bölgedeki espor sektörü de ister istemez ekonomik açıdan büyüyor.

Echo Fox, 2019 yılında üç sponsorluk anlaşması imzaladı. 4 ay içinde yapılan diğer iki sponsorluk anaşması Audeze ve OPSEAT. Sene bitene kadar farklı anlaşamalar yapılacakdır. İlerleyen zamanlarda bu anlaşmalar hakkında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir