mix

Chatime, Avustralya Üniversite Espor Ligi’ne sponsor oldu

Tayvan merkezli şirket Chatime, Avustralya Üniversite Espor Ligi 2020 sezonuna sponsor oldu.

Avustralya Üniversite Espor Ligi’nde 35 farklı üniversiteden 1000‘den fazla esporcu çeşitli oyunlarda karşı karşıya geliyor. Lig, öğrencilerin üniversiteleri adına yarışabilmeleri için yapılandırılmış. Aynı zamanda düzenlenilen turnuvalar ile öğrencilerin kampüs içi ve dışında sürekli rekabet halinde olmaları planlanmış. 2020’de öğrenciler Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Hearthstone, Overwatch, Rocket League, Super Smash Bros. Ultimate ve Tekken 7 oyunların turnuvalarına katılabilecekler.

Espor Ekosistemi ve Chatime

Chatime Tayvan merkezli bir çay evi şirketidir. Bu anlaşma, dünyada en fazla çay evi bayiliği bulunan şirketin elektronik sporlarda ki ilk sponsorluğunu kapsıyor. Anlaşma ile ilgili olarak Avustralya Pazarlama Müdürü Tim Paton; “Şirket müşterilerilerimizin yarısı 25 yaşın altında ve üçte biri öğrencisi olan gençlere yönelik bir markadır.  Bu ortaklık, aktif bir şekilde sevdikleri Chatime ve elektronik sporları buluşturmaktadır. Şirket olarak merak, kapsayıcılık ve eğlenceyi her zaman ilkelerimiz olmuştur. Aynı şeyleri ilke edinen organizasyonları tanımak ve tanıtmak istiyoruz. Neredeyse herkesin cinsiyetlerinden, güçlerinden veya boyutlarından bağımsız olarak esporların tadını çıkarabildiğinin farkındayız. Sabırsızlıkla oyunların başlamasını bekliyoruz.” dedi.

Avustralya Üniversite Espor Ligi yapımcısı Darren Kwan şunları ekledi: “2020 sezonu için Chatime ile birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Bu üniversite espor programımızın üçüncü ve en büyük yılı olacak. Bizim için temel bir amaç, öğrenciler için eğlenceli, güvenli ve kapsayıcı bir üniversite espor ekosistemini teşvik etmektir. Chatime, Avustralya’da ki gelişime açık sporların büyümesine inanan havalı bir marka.” dedi.

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir