Christopher Leo Willekens, Papara'nın İçerik Stratejilerini Yönetecek! mix

Christopher Leo Willekens, Papara SuperMassive İçerik Stratejilerini Yönetecek!

Ülkemizin tanınmış espor simalarından Christopher “Tonbalıklımakarna” Leo Willekens, Papara SuperMassive espor organizasyonunun içerik stratejilerini yönetecek.

Türkiye’de espor denince akla gelen isimlerden biri olan ve tonbalıklımakarna nickiyle tanınan Christopher Leo, Papara SuperMassive bünyesine katıldı. Espor alanında menajerlik, sunuculuk, muhabirlik, basın kuruluşu yönetimi gibi pek çok alanda adını duyuran isim, yaptığı açıklamada ocak ayı itibarıyla SuperMassive’in içerik stratejilerini yönetmek için CCO olarak Papara bünyesine dahil olduğunu duyurdu.

Papara SuperMassive’in Durumu

Türkiye’nin köklü espor organizasyonlarından biri olan SUP için 2023 yılında her şey yolunda gözüküyor. League of Legends rekabetçi sahnesinde Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi’nde en üst sıralarda yer alan ekip 5 galibiyet 1 mağlubiyet almış durumda.

VALORANT’ta da benzer bir tablo ekip için geçerli. VCT: Birlik Ligi‘nin normal sezonunu 6 galibiyet 3 mağlubiyet ile 3. sırada tamamlayan SUP, playoff ilk turunda Galatasaray Esports ile eşleşti.

5mid.com ekibi olarak Christopher “Tobalıklımakarna” Leo Willekens’e, Papara SuperMassive yolculuğunda başarılar dileriz.

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir