mix Oyun

Counter-Strike Twitter Afişini Yeni Logosuyla Güncelledi

Valve, bugün Counter-Strike resmi Twitter hesabının başlığını yeni bir logo ile güncelledi ve hayranlarına Source 2’nin yakında yayınlanacağına dair daha fazla umut verdi. Yeni logoda, Counter-Strike’ın baş harfleri olan “C” ve “S” harfleri arasında klasik Counter-Strike: 1.6 simgesi bulunuyor. Valve, CS:GO 2 ile ilgili spekülasyonların artmasıyla birlikte Twitter afişini birkaç kez güncelledi. Önce “Counter-Strike” yazısını ve simgeyi kullandı, daha sonra sadece simgeye geçti.

Valve, Counter-Strike resmi Twitter hesabının başlığını yeni bir logo ile güncelledi ve hayranlarına Source 2’nin yakında yayınlanacağına dair umut verdi. Ancak, yeni logo kesin bir şekilde CS:GO’nun ileriye dönük logosu olmayabilir. Valve geçtiğimiz hafta “Counter-Strike” ve “CS2” için yeni ticari markalar doldurdu ve güncelleme çıktığında yeni bir logo ile karşımıza çıkabilir.

Valve’in CS:GO için Source 2 oyun motorunu bu ay piyasaya sürmesinin beklendiği belirtiliyor. Anonim kaynaklar, oyunun “kullanıma hazır” olduğunu ve profesyonel oyuncuların güncellemeyi test ettiklerini söylüyor. Ancak, topluluk CS:GO’da ne tür yeni özelliklerin olacağını tartışıyor ve Source 2 lansmanının ne zaman gerçekleşeceği konusunda spekülasyonlar yapılıyor. Son sızıntılar, Valve’ın 14 Mart’ta CS GO yapılandırmalarına “cs2.exe” çalıştırılabilir dosyasını eklediğini tespit etti, bu da Source 2 güncellemesinin yakın zamanda gelebileceğine dair umutları artırdı.

CS:GO istemcisi genellikle Çarşamba akşamları TSİ 8 ve 9 civarında güncelleniyor ve yeni logo, topluluğun heyecanını artırdı ve güncellemenin ne zaman geleceği konusunda daha da meraklı hale getirdi.

administrator
Damla Tural, "Gökyüzü Savaşçıları Beyaz'ın Yükselişi" adlı eserin yazarıdır ve espor, anime ve oyun dünyasına olan ilgisiyle bilinir. Yazar, sıkça bu alanlardaki gelişmeleri takip eder ve bu konularda haber yazmaktan büyük keyif alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir