mix Overwatch Overwatch Haberleri

Cox Communications, Atlanta Reign’e sponsor oldu

İletişim şirketi Cox Communications, Overwatch ekiplerinden Atlanta Reign ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Atalnta Reign’in sahibi olan Atlanta Esports Venture’ye sponsor olan Cox Communications, birlikteliği sosyal medya üzerinden duyurdu. Overwatch League’de mücadele eden Atlanta temsilcisinin önemli reklam anlaşmaları bulunuyor. Takımın ligdeki yerinin değerinin ise 30-60 milyon dolar arasında olduğu tahmin ediliyor.

Yapılan anlaşmaya göre Cox Communications, Overwatch ekibinin antrenman tesisine sponsor oldu. Aynı zamanda takım maçlara üstünde Cox logosu bulunan formalarla çıkacak. Anlaşmanın maddi boyutunun detayları ise paylaşılmadı.

Atlanta Esports Venture CEO’su Paul Hamilton, “Cox’un Atlanta Reign için harika bir seçim olduğuna dair bir şüphemiz yok. Bizi takip edenler onların teknolojisine güveniyor, ve bizler bu birliktelikle beraber şirketin espor ve taraftarlara olan bağlılığını arttıracağını düşünüyoruz.” dedi. Cox Comm çalışanı Mark Greatrex ise, “Cox, milyarlarca dolar harcayıp ülke genelindeki şu an sahip olunan ağı kurdu ve en önemli kullanıcılarımızdan bazıları oyuncular. Bizim gerçek ve sanal dünyada ortak olarak taşıdığımız bağlanma tutkusu ve Atlanta’ya teknoloji konusunda bağlılığımız bu anlaşmayı mükemmel kıldı.” diye belirtti.

Esports Insider’in yorumuna göre iki firmanın da sahibinin aynı olması, bu anlaşmanın gerçekleşmesini sağladı. Atlanta Reign ve Cox Comm, Cox Enterpries’e bağlı. Bu anlaşmanın bu şekilde yürüyüp yürümemesinden çok, sektörün adının duyurulması ve maddi destek çok daha önemli konular gibi gözüküyor. Bakalım ileride başka nasıl sponsorluk anlaşmaları göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir