mix

CS:GO yorumcusu HenryG, Project A hakkında konuştu

CS:GO yorumcusu HenryG, Riot Games’in Project A oyunu hakkında görüşlerini “ CS:GO’dan beri oynadığım en iyi oyundu.” şeklinde paylaştı.

Riot Games’in üzerinde çalıştığı FPS oyunu Project A hakkında şimdilik çok az şey biliniyor. Şimdilik sızan görüntülerden edindiğimiz izlenim, mantık olarak CS:GO’ya benzeyen ve Overwatch’ı andıran bir oyun olarak düşünülüyor. 5v5 şeklinde oynanacak gibi görünüyor.

Riot oyun hakkında, nişancılığın önemli olacağını ve taktiksel savaşların büyük önem taşıacağını açıkladı. Bu durumda da Valve ve Blizzard oyunlarıyla benzer bir içeriğe sahip olacağı düşünülüyor. Project A hakkında edinilen bilgiler şimdilik bundan ibaret.

CS:GO yorumcusu HenryG, oyunun ilk versiyonu hakkındaki görüşlerini içeren bir Tweet dizisi yayınladı. Bahsettiği ilk şeylerden biri, oyunu öne çıkaran şeylerden birinin oyunun aşırı güçten ziyade taktiksel savaşlara önem verdiği oldu. Bu durum da oyunu Overwatch’a benzer kılıyor.

Diğer yandan, oyunun ekonomik kurgusu da CS:GO’ya benziyor. Bir sonraki turda daha iyi bir satın alma için önceki turlarda tasarruf yapmak bir zorunluluk halini alıyor. Yetenekler ve nişancılık ne kadar önemli olsa da taktiksel bir zekaya sahip olmak da oyunu kazanan tarafta yer almak için sahip olunması gereken bir yetenek olacak.

HenryG ayırca, oyunun grafiksel anlamda CS:GO’dan etkilendiğinin de altını çiziyor. Bu etkilenme tamamen görsellerin kopyalanması değil fakat grafik mantığı olarak karşımıza çıkıyor. HenryG oyunla ilgili son olarak “CS:GO’dan bu yana oynadığım en iyi oyundu.” Diyerek bekleyenlerin heyecanını bir kat daha arttırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir