Cyberpunk 2077 için Night City Wire isimli bir etkinlik duyuruldu mix

Cyberpunk 2077 için Night City Wire isimli bir etkinlik duyuruldu

CD Projekt RED, 17 Eylül’de çıkması beklenen oyunu Cyberpunk 2077 için “Night City Wire” adında bir etkinlik duyuruldu.

Önümüzdeki aylarda, çıkış yapmasını beklediğimiz birçok yapım bizlerle buluşacak. The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima ve Cyberpunk 2077, bu yapımlardan sadece birkaçı. Saydığımız üç oyundan, çıkış tarihi en geç olan Cyberpunk 2077 için günler sayılırken oyunun geliştirici firması CD Projekt RED, bir etkinlik duyurusu yaptı.

Duyurulan etkinliğin adı, zamanı ve yeri dışında hiçbir bilgi paylaşılmadı. Night City Wire ismiyle duyurduğu etkinlik 11 Haziran tarihinde gerçekleşecek. Etkinlik, Geoff Keighley’in düzenleyeceği SummerGameFest’te yer alacak.

Cyberpuck 2077’nin Twitter sayfasından paylaşılan etkinliğin üstünde Get Ready!(Hazır Olun!) yazısı yer aldı. Etkinlikte, oyun ile ilgili yeni bilgiler edineceğimiz düşünülüyor. Yeni bir oynanış veya hikaye tanıtım videosu bekleyenlerin sayısı bir hayli fazla. Özellikle The Last of Us Part II’nin çıkışı ile gözden kaçmaya başlayan oyun kendini hatırlatmak isteyecektir.

CD Projekt RED, Witcher serisi ile adını duyurmuş Polonya merkezli bir oyun stüdyosu. Özellikle Witcher 3 ile oyuncuların beğenisini toplamayı başarmış olan stüdyo, Cyberpunk 77’yi duyurduğunda tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Oyunun dikkat çekmesinde, gösterilen oynanışın beğenilmesi ve Keanu Reeves’ın da oyunda yer alması büyük pay sahibi oldu. “Ayağa kalk samuray. Yakacak bir şehrimiz var” cümlesinin orijinali hala birçoğumuzun kafasında yankılanıyor.

Night City Wire, 11 Haziran’da bize nasıl yenilikler sunacak göreceğiz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir