Dota 2 mix

Dendi yeni kurduğunu organizasyon B8’i duyurdu

Ukraynalı eski Natus Vincere Dota 2 oyuncusu  Danil “Dendi” Ishutin paylaştığı bir Youtube videosu ile yeni organizasyonu B8’i duyurdu.

Danil “Dendi” Ishutin resmi olarak kendi organizasyonun kurdu. Dün Youtube’da organizasyonun yeni oluşturulan kanalı üzerinden kısa film tarzında bir video yayınladı. Eğlenceli videoda 2059 yılında Dendi torunu ile birlikte balık tutmaya gidiyor. Torunu Dendi’nin başarılı zamanlarından bir fotoğraf gösterip fotoğraftakinin dedesi olup olmadığını soruyor. Dendi Natus Vincere ile yaşadığı anılara dönüyor ve çok uzun zaman olduğunu söylüyor. Videonun sonunda da geri dönmek için hiçbir zaman çok geç değildir diyerek logo ile beraber yeni organizasyonu duyurmuş oluyor.

Ukraynalı oyuncunun duyurduğu organizasyonla ilgili şu an için bilgiler kısıtlı. Kendisinin de içinde bulunduğu bir kadronun yakında duyurulması bekleniyor. Dendi bir önceki organizasyonu The Pango ile Dream League Season 13 Major’e katılmayı başaramamıştı. Eski takımdan herkesin yeni takımda olması da beklenmiyor. Şu an için Alik “V-Tune” Vorobey ve Nikola “LeBronDota” Popovic’in kadroda muhtemelen olacağı söyleniyor. Youtube videosunun da “Yakında daha fazla bilgi” ile bittiğini düşünürsek 1-2 hafta içinde kadro netleşebilir. ESL One Los Angeles Major elemelerinden önce.

Twitter’dan videoyu paylaşan oyuncuya çok güzel geri dönüşler geldi. Dota 2 topluluğundan tanınan birçok isim ve Dendi’nin eski takım arkadaşları desteklerini ilettiler. Bakalım B8’in kadrosu ne zaman açıklanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir