mix

Dominos Malezya’dan başarılı esporculara 10 yıl boyunca pizza

Ünlü pizza markası Domino’s Pizza, Malezya’da, başarılı esporculara 10 yıl boyunca pizza verecek. Sporcuların tek yapması gereken, SEA Games 2019’da belirli oyunlarda derece elde edip madalya kapmak.

Domino’s Pizza’dan esporculara pizza!

Amerika’nın en büyük ikinci pizza markası Domino’s Pizza, Malezya’daki faaliyetlerini espor ile buluşturdu. Ünlü şirket, bu yılki Güneydoğu Asya Oyunları’nda (SEA Games) derece elde eden takımlara ve oyunculara uzun bir süre pizza sağlayacak.

Haftada belirli bir miktarda pizza alabilecek olan oyuncular, elde ettikleri başarıya göre bu süre 10 yıl, 5 yıl ve 2 yıl arasında değişiyor.

Domino’s Pizza’dan gelen açıklamaya göre, altın madalya kazanan oyuncular, 10 yıl boyunca ücretsiz bir şekilde şubelerden pizza alabilecekler. Gümüş ve bronz madalya alan oyuncular ise sırasıyla 5 yıl ve 2 yıl olmak üzere ücretsiz pizzalarını alabilecekler.

Güneydoğu Asya Oyunları’nda yer alan ‘oyun’lar

Esporcuların Güneydoğu Asya Oyunları’nda yarışacağı oyunların listesi ise şöyle: Arena of Valor, Mobile Legends: Bang Bang, Dota 2, StarCraft II or Tekken. Oyuncular bu oyunlarda elde ettikleri başarıyla uzun bir süre boyunca Domino’s Pizza’dan ücretsiz bir şekilde pizza alabilecekler.

Domino’s Pizza’nın Malezya sorumlusu Linda Hassan, Malezyalı esporculara hak ettikleri itibarı vermek istediklerini söyledi. Böylece oyuncuların Güneydoğu Asya Oyunları’nda başarılı olmak için çok daha fazla gayret içerisinde olacaklarını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir