mix

Dördüncü ücretsiz The Witcher 3 DLC paketi çıktı

Her hafta olduğu gibi bu hafta da iki yeni DLC, The Witcher 3 sevenler ile buluştu. Oyunu Steam üzerinden satın alan okurlarımız DLC/İndirilebilir İçerik sekmesinden eklenilen yeni DLC’lere ulaşabilir. GoG kullanıcılarının işi ise nispeten daha uğraşlı. Kullanıcılar, GoG resmi sitesi üzerinden The Witcher 3 oyun sayfasını açmaları ve hesaplarına ücretsiz indirilebilir içerik üyeliğini eklemeleri gerekiyor. Bu haftaki DLC’lerde eklenen içerik ise şöyle:

Fool’s Gold: Tamamen eğlenceli amaçlı bir görev olan Fool’s Gold’da, Geralt ve köyün delisiyle birlikte tamamı domuzlardan oluşan bir köyü araştırmak üzere yola çıkıyorsunuz. Oynarken gülümsemeyi yüzünüzden eksik edemeyeceğiniz bu yeni görevi ise Velen’de, Crow’s Perch’ün doğusunda bulunan Lurtch köyünden alabilirsiniz.

Ballad Heroes: Ballad Heroes DLC’si özellikle Gwent oyuncularını oldukça sevindirecek. The Witcher 3 çıktığından beri oyuncular için mini bir oyun olmaktan çok daha fazlası haline gelen ve kimilerine göre “stand-alone” bir versiyonu yapılması gereken Gwent oyununa bu DLC sayesinde yeni görüntüler ekleniyor. Oyuncuların kartları arasında bulunan ve her kart grubuna eklenebilen Geralt, Ciri, Yennefer, Triss vb gibi kartların görüntüleri, Dandelion’ın şairlerine yakılır bir şekilde yeniden düzenlenmiş.

Çıkan bu DLC paketi sonrasında ise toplamda 16 tane olacak olan DLC paketlerini yarılamış olduk. Twitter’da oyunun yapım ekibinden birinin verdiği cevaba göre ise sonraki DLC’lerde, oyuna ilk başladığımızda sahip olduğumuz zırh seti daha güçlü bir şekilde oyuna dönüş yapabilir.

editor
You don't get paid for effort, you get paid based on demand for your skills and your results. Life is not a children's story.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir