mix

Dr Disrespect: “Tfue şu an Twitch’teki favori yayıncılarımdan biri”

Twitch’in doktoru ve öfkenin vücut bulmuş hâli Dr Disrespect, Tfue’nun şu an için Twitch’teki favori yayıncılarından biri olduğunu söyledi.

Tfue, Dr Disrespect’in saygısını kazandı

Turner Tenney, nam-ı diğer Amerikalı yayıncı Tfue, şu an için kuşkusuz Twitch‘in en çok izlenen yayıncısı. Bir hayli H1Z1 geçmişi bulunan oyuncu, tıpkı bir diğer ünlü yayıncı Ninja gibi, Fortnite ile birlikte oldukça geniş kitlelere ulaşmayı başardı.

Bir süredir, Twitch’in doktoru ve öfkenin vücut bulmuş hâli Dr Disrespect’in de saygısını kazanan ünlü Fortnite yayıncısı, nihayetinde açık bir şekilde Doktor tarafından takdir edildi.

Bilindiği üzere Dr Disrepect, Fornite World Cup elemelerinde Tfue’yu izlediği sırada Fortnite’ın geliştiricileri Epic Games hakkında Twitter üzerinden sert açıklamalarda bulunmuştu: “Tfue’nun bu elemelerdeki killerini izlemeye çalışıyorum, ancak Kuzey Carolina’dan gelen bu geliştiricilerin bir avuç mavi topu izlemenin daha eğlenceli olduğunu düşünüyor.”

Yayıncı, birkaç gün sonra ise yine Twitch üzerinden yaptığı bir yayın sırasında, ünlü “arama” skecini Tfue’ya uyarlamıştı ve bu sahne oldukça ilgi çekmişti. Söz konusu komik sahneyi bu videodan izleyebilirsiniz.

Dr Disrespect: “Tfue’yu izlemeyi seviyorum”

Tüm bunlardan sonra, en sonunda, Dr Disrespect, Tfue’nun şu an için Twitch’teki favori yayıncılarından biri olduğunu ve onu sevdiğini söyledi. Böylelikle FaZe Clan‘ın ünlü Fortnite oyuncusu Twitch Doktor’unun takdirini kazanmış oldu. İşte ilgili video:

Tfue ve Dr Disrespect ile ilgili gelişmeleri güncel bir şekilde takip edebilmek için 5Mid ile kalın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir