mix

Dr Disrespect’ten Vikendi haritası için: ‘7. sınıf öğrencisi tasarlamış’

Twitch’in doktoru ve öfkenin dile gelmiş hali Dr Disrespect, bu sefer de PUBG’nin karlı haritası Vikendi’yi düzenleyen tasarımcıya ‘sardı’.

Dr Disrespect, Twitch’in muhtemelen en öfkeli ve en ‘dobra’ yayıncısı. Söyleyeceklerinin kimleri kızdıracağını pek umursamıyor. Oyun dünyasının dev firmalarını acımasızca eleştirmekten kaçınmıyor o yüzden. Misal bu yüzden bir ‘Ninja’ değil. Ve bu sebeple anaakım medya ve reklam ajanslarıyla iyi geçinemiyor. Onu sevenler ise, bilakis bu karakterini seviyor. 

Doktor, sıkça eleştirdiği oyunlardan biri olan PUBG’nin bu sefer de Vikendi haritasına ‘sardı’. Haritanın gelişigüzel tasarımından yakınan yayıncı, yayın sırasında harita hakkında şunları söyledi: “Sadece atladım. Sadece atla. Ve nereye gidersen git aynı şey… Küçük binalar buraya, inşaatlar oraya, bunların arasına biraz ağaç… Manzara aynı…” Objelerin yerleşimi ve her yerin birbirine benzemesinden oldukça rahatsızlık duyduğunu ifade eden yayıncı, haritanın tasarımını yapan kişinin muhtemelen bir ‘7. sınıf öğrencisi’ olduğunu söyledi.

Haritayı eleştirdiği sırada oldukça hiddetlenmeye başlayan yayıncı, sonrasında harita hakkında şu sözleri sarf etti: “Bu küçük bina grubu burada. Oraya bir göl koyun, gölün yanına birkaç bina yerleştirin. Oraya bazı binalar koyalım. Oradaki bazı binalara ne dersin? Ah, bu harika dostum, birkaç kayayı toplayıp biraz daha büyük hale getirebilirim, böylece dağ gibi görünür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir