FIFA mix

EA Sports, FIFA 20’de bulunacak VOLTA modunu tanıttı

Futbol severlerin her sene merakla beklediği FIFA, yeni oyunuyla birlikte oyuncularına sokak futbolu deneyimini sunacak VOLTA modunu tanıttı.

Topu atan alır

1993 yılından bu yana, her yıl düzenli olarak yeni oyunlarıyla karşımıza gelen FIFA, 2020’de de serisine devam edecek. Başladığı günden bu güne, bize farklı deneyimler sunmayı amaçlayan fakat bunu oyun mekanikleri üzerinden değil de değişik oyun modları aracılığı ile yapmaya çalışan EA Sports, FIFA 20 için de bu taktiği sürdürecek gibi gözüküyor. EA Sports, yıllar önce neredeyse herkesin zevkle oynadığı FIFA Street serisinden esinlenilmiş, “Volta” adındaki yeni sokak futbolu modunu FIFA 20 ile birlikte beğenimize sunacak.

Geçtiğimiz günlerde EA Sports, Volta için bir tanıtım videosu yayımladı. Videoyu alt taraftan izleyebilirsiniz.

Paylaşılan ilk haberlere göre Volta modu, içinde farklı oynanış tercihleri barındıracak. İsteyen Volta’nın hikaye modunu oynayabilecekken, isteyen “Volta League” ile birlikte dünyadaki diğer oyunculara karşı sokaktaki hünerlerini gösterebilecek. Yeni eklenecek olan modda, herkes kendi karakterini yaratabilecek ve istediği gibi dizayn edebilecek. Sokak futbolu modunun içerisinde kendine ait oynama seçenekleri de bulunacak. Bunlardan bazıları, 3v3(Kalecisiz), 4v4, 4v4(Kalecisiz) 5v5 ve Profesyonel Futbol şeklinde paylaşıldı.

FIFA 19, içerisinde bulunan mekanikleri nedeniyle birçok eleştiriye maruz kalmıştı. Espor oyuncuları tarafından yapılan açıklamalarda, serinin bir sonraki oyununda, oynanışın büyük bir değişikliğe uğraması gerektiği, aksi takdirde FIFA’nın espor sahnesindeki geleceğinin çok da sağlam olmadığı defalarca belirtildi. EA Sports, serinin bir sonraki oyununda bu açıklamaları dikkate alacak mı yoksa yeni oyun modları sunarak oyuncuları farklı taraflara mı yönlendirecek bunu oyunun çıkışıyla birlikte göreceğiz.

FIFA 20, 27 Eylül 2019’da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir