mix Oyun

Epic Games 2-9 Şubat Ücretsiz Oyunları

Epic Games, bu hafta için Adios’un ücretsiz olacağını duyurmuştu, son dakikada yanına Hell is Others da eklendi. Bunun yanında önümüzdeki hafta da 2 oyunun ücretsiz olacağı açıklandı; City of Gangsters ve Dishonored: Death of the Outsider.

City of Gangsters, bir dönemin popüler oyun türlerinden olan tycoon tarzında bir oyun. Adının çağrıştırdığı üzere; bir suç örgütüne liderlik ediyor, tahsilat yapıyor, rüşvet dağıtıyor, şebekenizi adım adım büyütüp şehri yöneten bir örgüt haline getirmeye çalışıyorsunuz.

Dishonored: Death of the Outsider – Ölümün Dışındakileri

Epic Games önümüzdeki hafta ücretsiz vereceği oyun Dishonored serisinden, Arkane Studios tarafından geliştirilen bir aksiyon-macera oyunudur. Serinin son oyunu olan “Dishonored: Death of the Outsider” (Ölümün Dışındakileri), oyunseverler tarafından oldukça beğenilmiştir. Oyun, bir suikastçı olan Billie Lurk’un hikayesini anlatmaktadır.

Oyunun Hikayesi

Oyunun hikayesi, Billie Lurk’un, eski mentoru olan Daud’un ölümünün ardından onun intikamını almak için yola çıkmasını konu almaktadır. Daud, oyunların ilk oyununda oynanan karakterdir ve serinin öncülüdür. Billie, Daud’un ölümünün arkasındaki gücün kim olduğunu öğrenmek için birçok göreve atılmaktadır.

Oyun, Dishonored serisinde olduğu gibi, oyun severlere çok sayıda yol sunmaktadır. Oyun severler, görevleri nasıl tamamlayacaklarına kendileri karar verebilirler. Örneğin, bir görevi silahsız olarak tamamlamak mümkündür veya gizlice hareket etmek de mümkündür. Bu sayede oyun, her oyun sever için farklı bir deneyim sunmaktadır.

Dishonored: Death of the Outsider, oyun severlere mükemmel bir grafik ve ses deneyimi sunmaktadır. Oyunun grafikleri, gerçekçi ve detaylıdır. Özellikle oyunun ışıklandırması, oyun severleri büyülemektedir. Ayrıca oyunun sesleri de oldukça gerçekçidir ve oyunseverleri oyunun içine tamamen kaptırmaktadır.

  • Yeni ve güçlü yetenekler: Oyun, oyun severlere yeni ve güçlü yetenekler sunmaktadır. Örneğin, Billie’nin kullanabileceği “Sembolic Pull” yeteneği, oyun severlere daha önce hiç olmadığı kadar fazla seçenek sunmaktadır.

Bu haftanın oyunları Adios ve Hell is Others’ı 2 Şubat akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunları City of Gangsters ve Dishonored: Death of the Outsider’ı ise, 2-9 Şubat tarihleri arasında Epic Games Store kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.

Diğer yazılara geçmeden önce tavsiye etmek istediğimiz önemli bir yazı var. Hogwarts Legacy erken erişimine nasıl katılacağınızı bilmiyorsanız, haberimize göz atabilirsiniz.

administrator
Damla Tural, "Gökyüzü Savaşçıları Beyaz'ın Yükselişi" adlı eserin yazarıdır ve espor, anime ve oyun dünyasına olan ilgisiyle bilinir. Yazar, sıkça bu alanlardaki gelişmeleri takip eder ve bu konularda haber yazmaktan büyük keyif alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir