Epic Games Store'da bu hafta dağıtılacak oyunlar belli oldu mix

Epic Games Store’da bu hafta dağıtılacak oyunlar belli oldu

AER Memories of Old ve Stranger Things 3: The Game, Epic Games Store’da 2 Temmuz Perşembe saat 18:00’a kadar ücretsiz.

Epic Games Store’un bu hafta dağıtacağı ücretsiz oyunlar belli oldu. Her hafta başka bir yapımı ücretsiz dağıtan Epic Games’in menüsünde bu hafta AER Memoies of Old ve Stranger Things 3: The Games var.

Oyunlardan ilki olan AER Memories of Old, Forgotten Key tarafından geliştirilmiş bağımsız bir yapım. Genel olarak lineer bir hikayenin olmadığı oyunda yaptığınız şey bir kuş olup etrafta uçmak ve geçmişin gizemlerini ortadan kaldırmak. Başarılı bir sanat dizaynına sahip bu bulmaca oyunu, bir hikaye veya mekanik yerine kullanıcısına bir deneyim yaşatmayı hedefleyen yapımlardan.

Diğer oyun ise başarılı televizyon dizisi Stranger Things’in üçüncü sezonu için yapılmış retro tarzda bir oyun. İzometrik bakış açısıyla oynadığımız bir macera oyunu olan bu yapım, serinin hayranlarının ilgisini çekebilir. Ayrıca kendisinin piksel grafiklere sahip olduğunu da belirtelim.

Önümüzdeki haftadan itibaren 1 haftalığına dağıtılacak oyunlar da belli durumda. Yine 2 oyun birden dağıtacak olan firmanın bizlere sunacağı ilk oyun Conan Exiles, ikinci oyun ise Hue olacak.

AER Memories of Old ve Stranger Things 3: The Game’i 25 Haziran Perşembe saat 18:00 ile 2 Temmuz Perşembe saat 18:00 arasınad Epic Games Store’dan bedavaya elde edebilirsiniz. Oyunları arşivinize bir kez ekledikten sonra bir daha asla satın almanıza gerek kalmayacak.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir