Dota 2 mix

EPICENTER Major duyuruldu

8-10 Mayıs 2020 tarihlerinde oynanacak EPICENTER, Epic Esports Events organizatörlüğünde Moskova’da CSKA Arena’da oynanacak.

Geçtiğimiz haftaki yazımızda açıklanmayan son bir Major kaldığını yazmıştık. Dün yapılan açıklama ile EPICENTER Major duyuruldu. Turnuva toplam 1,000,000 dolar ödül havuzuna sahip olacak. Ayrıca 15,000 Pro Circuit puanı dağıtacak. Kazanan takıma ise bu ödülün 300,000 dolarlık kısmına ve 4850 puanına sahip olacak. 4850 puan The International 10’a bilet alabilmek için çok önemli olacak.

Dünya genelinde 16 takım EPICENTER Major’da mücadele edecek. Turnuvanın grup aşaması 2-3 Mayıs’da oynanacak. Sonrasında grup sıralamalarına göre Upper ve Lower Bracket’lar oluşacak. İlk Lower Bracket maçları dışında tüm maçlar Bo3 formatında oynanacak ve son final maçları 8-10 Mayıs tarihleri arasında Bo5 formatında oynanacak.

Epic Esports Events hem Dota 2’de hem de CS:GO’da 2016 senesinden beri EPICENTER turnuvalarını organize eden ekip. EPICENTER turnuvalarını geçtiğimiz yıllarda milyonlarca kişi izliyordu. Epic Esports Events’in sahibi olan ESforce Holding de özellikle Rusya’da çok etkin bir espor organizasyonu. Organizasyon Rusya’daki espor izleyicilerinin %90’ına yayın yapan bir holding. 2018 senesinde ESforce Holding Rusya’nın en büyük teknoloji firmalarından olan Mail.Ru Group’a satılmıştı.

Genel organizasyon düşünüldüğünde bizi muhtemelen heyecanlı ve eğlenceli bir turnuva izleyeceğiz. Doğal olarak katılacak takımlar henüz belli değil. Fakat turnuva ile ilgili detaylar geldikçe biz de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir