Dota 2 mix

Eski OG.Seed ve C9 oyuncuları yeni bir takım kurdu

Eski OG.Seed ve C9 kadrolarında yer alan tamamı İskandinavya ülkelerinden beş oyuncu 5men ismiyle yeni bir takım kurdular.

WePlay! Ve Epic Esports’un düzenlediği Dota 2 Omega League turnuvasının kapalı elemelerine katılacak 5men takımı duyuruldu. Tamamı İskandinavya ülkelerinden olan beş oyuncudan üçünün son takımı C9 iken diğer iki oyuncunun bir önceki takımı OG.Seed olmuştu.

Yeni kurulan Dota 2 takımı 5men’in kadrosu şu şekilde; Marcus “Ace” Hoelgaard, Rasmus “Chessie” Blomdin, Andreas Per “Xibbe” Ragnemalm, Rasmus “MISERY” Filipsen ve Johan “pieliedie” Åström.

Ace, MISERY ve pieliedie 2020 senesininin başında yeni kurulan Cloud9 Dota 2 takımına katılmışlardı. Ancak organizasyonun Dota 2 cephesinde isteneni verememesi ve oldukça kötü maçlar çıkarması sonucunda Cloud9, son sekiz senede dördüncü defa açtığı Dota 2 takımını üçüncü defa dağıtmış oldu. Böylelikle Ace, MISERY ve pieliedie’da boşta kalan oyuncular arasındaydı ve böylelikle 5men takımına katılmış oldular.

Benzer şekilde köklü bir Dota 2 takımı olan OG’nin ikinci bir ekibi ile oluşturulan OG.Seed temmuz ayının başında dağıtılmıştı. C9’dan farklı olarak OG.Seed başarılı biz çizgide ilerlese de, OG farklı organizasyonlarla çıkar çatışması yaşadığı gerekçesi ile yan takımı OG.Seed’i dağıtmıştı.

Yeni kurulan takım ilk maçlarını, Omega League’de yer alabilmek için HellRaisers ve Vikin.gg organizasyonlarına karşı gerçekleştirecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir