League of Legends mix

Eski profesyonel oyuncu PawN, analiz masasında görev alacak

Sezon 4 Worlds şampiyonu PawN, sağlık sorunları verdiği kısa aralar sonrası emekli olmuştu. Şimdi, farklı bir masada sahneye geri dönüyor.

Fomos’un haber yayıncılarından kenzi’nin haberine göre önümüzdeki yaz mevsimi PawN LCK’e geri dönüyor. Tabii bu sefer oyuncu olarak değil. Efsanevi orta koridor oyuncusu gelecek mevsim LCK analiz masasında görev alacak.
Efsanevi orta koridor 2013 senesinde 3800 dereceli oyun oynayarak dikkatleri üzerine çekmişti. Sonrasında Samsung’un oluşturduğu takım katılarak “Faker’ın kriptoniti” lakabını, onu birçok kez 1v1’de keserek almıştı.

2014 senesinde Samsung White ile Worlds’ü kazanan PawN, 2015 senesinde Çin’e, Edward Gaming’ transfer oldu ve burada da MSI 2015’i kazanma başarısı gösterdi. 2016 sonuna kadar Edward Gaming’de oynayan oyuncu o dönemde bilekleriyle ilgili problemler yaşamıştı. Sonrasında 2017 başında tekrar Güney Kore’ye dönerek, KT Rolster’ın oluşturduğu “süper takım”a katıldı. Bu takım o dönem koridorlarının en başarılı oyuncularından gözüken Smeb, Score, PawN, Deft ve Mata’dan oluşuyordu. Herkesin büyük heyecanla beklediği takım bekleneni veremedi ve o sene şampiyon olamadı. 2018 senesinde yine sakatlıklarla mücadele eden PawN bir sonraki sene KING-ZONE DragonX’e transfer oldu fakat orada da büyük bir başarıya imza atamadı.

2019 Eylül’den beri emeklilik hayatı yaşayan başarılı orta koridor, analiz masasında sahneye geri dönecek. Birçok kişinin sevdiği oyuncu, muhtemelen analiz masasında da oyunculuk kariyerindeki gibi başarılı olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir