mix

ESL, Almanya’nın en büyük sağlık sigorta şirketiyle partner oldu

ESL, Almanya’nın en büyük sağlık sigorta şirketi Techniker Krankenkasse ile ‘sağlık’ konusunda partner oldu. Sigorta şirketi bundan sonra ESL turnuvalarında yer alacak.

ESL, Almanya’nın en büyük sağlık sigortası şirketi ile anlaştı

Esporun en büyük organizasyon şirketlerinden ESL, Almanya’nın en büyük sağlık sigortası şirketi Techniker Krankenkasse’yı ‘sağlık’ partneri yaptı.

Bu partnerlik boyunca, yani oyuncular iki yıl boyunca, Gamescom 2019’da ESL Arena’yı ya da ESL One Hamburg 2019’u ziyaret ettiklerinde, sağlıkları konusunda bilgilendirilecekler.

Bilindiği üzere, oyuncuların ve esporcuların en büyük sıkıntılarından biri sağlık. Bilgisayar, konsol ya da telefon başında egzersiz geçirilen uzun saatler ya da uzun saatlere yayılan antrenmanlar oyuncuları kötü bir şekilde etkileyebiliyor. Oyuncular ve esporcular, hem fiziksel hem de ruhsal sağlıklarını koruyabilmek için kendilerine oldukça fazla dikkat etmeleri gerekiyor. ESL, Techniker Krankenkasse ile anlaşarak, oyuncuları hem bu konuda bilgilendirecek hem de bir nevi uyaracak. Oyuncu sağlığı konusunda oldukça titiz davranan ünlü organizasyon şirketi, söz konusu sağlık sigortası şirketiyle her ne kadar 2 yıllık bir anlaşma yapsa da, bu ortaklık uzun yıllara yayılacakmış gibi gözüküyor.

Techniker Krankenkasse kendi turnuvasını başlattı

Ünlü sigorta şirketi, ESL ile kurduğu ortaklık sonrası kendi turnuvasını da duyurdu: TK University Open. Üniversiteli oyuncular ESL Play kullanarak kendi aralarında mücadele edecekler. Turnuvanın büyük finali ise Gamescom 2019’da, ESL Arena’da gerçekleşecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir