Dota 2 mix

ESL One Los Angeles Online’da ilk üç gün tamamlandı

ESL One Los Angeles Online’ın Avrupa ve CIS bölgeleri hariç diğer bölgelerinde ilk üç gün , büyük sürprizlerle beraber tamamlandı.

28 Mart tarihinde ESL One Los Angeles Online Avrupa ve CIS bölgeleri dışında başladı. Avrupa ve CIS bölgelerinde ise turnuva 4 Nisan’da başlayacak. Kalan bölgelerde de ilk üç gün tamamlanırken birçok sürpriz sonuçla karşılaştık.

ÇİN

Çin’de şu an tablonun en üst sırasında Royal Never Give Up var. Asıl şaşırtıcı olan ise şu an DPC skorlarına göre Çin’in en iyi iki takımı olan Vici Gaming ve Invictus Gaming en alt üç sırada yer alıyor olması. Şu anki tabloda beşinci sırada olan Vici Gaming ve son sırada olan Invictus Gaming de play-offlara katılamayacak. Henüz grup aşaması tamamlanmamış da olsa bu iki takımın işi çok zor. Özellikle Invictus Gaming henüz turnuva boyunca hiç oyun kazanamadı. Maçlarda 0-3, oyunlarda ise 0-6 gidiyorlar. Çin bölgesinde anlık durum şu şekilde;

1. Royal Never Give Up 4-0
2. Newbee 2-1
3. EHOME 2-2
4. PSG.LGD 1-2
5. Vici Gaming 1-2
6. Invictus Gaming 0-3

GÜNEYDOĞU ASYA

Güneydoğu Asya bölgesinde 4 takım var. Bu 4 takımdan biri direk finale çıkacak. 2. ve 3. olan takımlar aralarında yarı final maçı yapacaklar ve grup aşamasını 4. olarak bitiren takım direk olarak elenecek. Güneydoğu Asya’da ilk üç gün sonucu oluşan tablo şu şekilde

1. BOOM Esports 2-0
2. Team Adroit 1-0
3. Fnatic 0-1
4. Geek Fam 0-2

KUZEY AMERİKA

Kuzey Amerika bölgesinde de Güneydoğu Asya ile aynı sistem bulunuyor. Şu anki grup tablosu şu şekilde

1. Quincy Crew 1-0
2. Evil Geniuses 1-1
3. CR4ZY 1-1
4. business associates 0-1

 

GÜNEY AMERİKA

Güney Amerika bölgesinde de 4 takım bulunuyor. Tablo şu şekilde

  1. NoPing e-sports 1-0
  2. beastcoast 1-0
  3. FURIA esports 1-1
  4. Thunder Predator 0-2

 

ESL One Los Angeles Online Major turnuvası bu bölgelerde 5 Nisan’a kadar devam edecek. Turnuva Avrupa ve CIS bölgesinde ise 4 Nisan’da başlayacak ve 19 Nisan’a kadar devam edecek. Bakalım ilerleyen günlerde özellikle Çin’de başka sürprizlerle karşılaşacak mıyız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir