mix

ESL ve DHL ortaklıklarını genişletti

Dünya çapında espor turnuvaları düzenleyen ESL ve Alman lojistik şirketi DHL ortaklığına yeni unsurlar eklendi.

2018’de başlayan iş birliği kapsamınca DHL, turnuvalara ve One e-spor etkinliklerine lojistik destek sağlıyordu. Yapılan açıklamaya göre DHL 2020 yılında sahne ekipmanları, oyun sandalyeleri ve monitörlerin taşınmasından sorumlu olmasının yanı sıra,

  • Yeni Dota 2 oyuncuları için ESL Akademisi’ni destekleyecek.
  • DHL Oyuncu Merkezi açacak.

DHL Group Marka Pazarlama Müdürü Arjan Sissing yaptığı açıklamada, Dijital dönüşüme ayak uyduranlar olarak, elektronik sporlarla ilgilenenler, e-ticaret için güçlü bir yakınlığa sahip olduğunu biliyoruz. DHL yalnızca bir lojistik firması değil. E-ticaret, işimizin temel dayanağıdır. Biz bu topluluktaki bireyleri müşteri olarak değil, ekip arkadaşımız olarak görüyoruz dedi. DHL 2018’de başlayan ESL One etkinliklerine sponsorluğu, ona hem Dota 2 hem de Counter-Strike: Global Offensive turnuvalarında marka görünürlüğü sağladı. Açıklamada, esporların DHL’in geleneksel pazarlama kanallarından genç bir hedef kitleye ulaşmasına yardımcı olduğunu belirtti.

DHL Los Angeles’taki ESL One Dota 2 Major’da kuracağı etkinlik alanıyla, eski profesyonel oyuncuların ve koçların, 2020 sezonu için akademi takımlarında oynamak üzere oyuncular seçecek. Bu oyuncular, Dota 2 turnuvalarının bir parçası olarak düzenlenecek DHL Oyuncu Merkezi takımlarına katılacaklar.

ESL farklı oyunlarda düzenlediği turnuvalarla olduğu kadar yaptığı sponsorluk anlaşmalarıyla da kendinden söz ettiriyor. Şirket turnuvaları için son olarak teknoloji devi MSI ve Amerikan Hava Kuvvetleri ile anlaşmıştı.

 

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir