Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem ülkemizi ve bizleri yasa boğdu. mix

Espor Ekosisteminin Deprem Yardımları Devam Ediyor!

Kahramanmaraş merkezli 7.4 ve 7.5 (ML) büyüklüğündeki depremlerden etkilenen 10 ilde arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Bir yandan çalışmalar devam ederken bir yandan da Türkiye’de ve Dünya’da pek çok kuruluştan ardı ardına yardımlar bölgeye aktarılıyor. Toplumsa felaketlerimizin en büyüklerinden birini yaşadığımız bu günlerde espor ekosisteminin parçaları da sessiz kalmıyor.

Eternal Fire öncülüğünde toplanan espor takımları ve organizasyonları bölgeye yardım için kolları sıvadı. Başlatılan yardım kampanyası ile özellikle kışlık kıyafetler bölgeye sevk edilecek.
Ülkemizi başarıyla temsil eden espor takımlarından Eternal Fire ve çevresinde toplanan espor takımları bölgeye yardıma başladı. Başlatılan yardım kampanyası ile özellikle kışlık kıyafetler bölgeye sevk edilecek.
Mağaza üzerinden satın alınan yardım paketleri içerisinde kışlık ürünler yer alıyor. Bu paketler yardımlar doğrultusunda afet bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine iletilecekler. Sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.
Mağaza üzerinden satın alınan yardım paketleri içerisinde kışlık ürünler yer alıyor. Buradan satın alınan her ürün deprem bölgesindeki ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaştırılacaktır. Mağazaya bu linkten ulaşabilirsiniz.

Ülkemizde bir çok oyun yatırımına sahip Riot Games’de yardımlara katkı sağlıyor.

 

 

riot yardım
Şirket yayımladığı açıklama ile “Riot Games olarak, depremden etkilenen bölgelerden gelen yıkıcı haber ve görüntüleri görür görmez uzun zamandır partnerimiz olan International Medical Corps üzerinden bölgedeki yardım çalışmalarını desteklemeye başladık. Öte yandan bu boyuttaki bir felaketin yaralarının sarılmasının uzun bir süreç olduğunu biliyor ve oyuncularımızın da bizimle birlikte yardım eli uzatmasının önünü açmak istiyoruz. Topluluğumuzu destek vermeye çağırmadan önce doğrudan 100.000 USD tutarında bağışı sahadaki ihtiyaçlar için Ahbap Derneği hesaplarına yatırıyoruz. Eş zamanlı olarak deprem bölgesinde yardım bekleyen afetzedeler için sizin de katkıda bulunabileceğiniz küresel çapta bir bağış organizasyonu hayata geçiriyoruz. Önümüzdeki 4 hafta boyunca topluluğumuzun yapacağı her bir bağışa karşılık biz de aynı miktarda bağış yaparak 150.000 USD’ye kadar ek destek olmaya devam edeceğiz. Bağışlarınızı Ahbap Derneği’nin resmi sayfasından https://ahbap.org/ yapabilirsiniz. Bağış yaparken Riot Games adına yaptığınızı belirtmeyi unutmayın!

Sizler de ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası yardımda bulunmak isterseniz aşağıdaki bağlantılardan güvenli bir şekilde desteğinizi gösterebilirsiniz.

AHBAP PLATFORMU BAĞIŞÇISI OL

AHBAP
AHBAP Türkiye Deprem Yardım IBAN Numaraları

AFAD Deprem Bağış Hesapları

AFAD
AFAD Deprem Bağış Hesapları

5mid.com ekibi olarak depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun temennilerimizi sunuyoruz. Yaralılara acil şifalar, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabır dileriz.

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir