mix

Esporun devleri I-TECH Ankara’da karşı karşıya gelecek

Teknoloji sektörünün önde gelen firma ve isimlerini bir araya getirmeyi hedefleyen I-Tech Ankara, 14-15-16 Haziran 2019 tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde düzenlenecek. Aynı zamanda espor turnuvaları ve cosplay yarışmalarının da ev sahipliği yapacak I-TECH Ankara 2019 organizasyonu, T.C. Sanayi ve Teknoloji BakanlığıAnkara Ticaret OdasıAnkara Üniversitesi Akıllı Sistemler ve Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASTAM) iş birliğinde gerçekleştirilecek.

Esporun devleri karşı karşıya gelecek!

Teknoloji fuarı adı altında düzenlenen I-Tech Ankara’da aynı zamanda espor turnuvaları da düzenlenecek. 1907 Fenerbahçe’nin League of Legends takımı başta olmak üzere, Royal Youth organizasyondan da yöneticilerin katılacağı etkinliğe, aynı zamanda birçok farklı takım ve sima da eşlik edecek.

Ayrıca, etkinlikte 16 takımı kapsayan Counter Strike:Global Offensive turnuvası ve League of Legends turnuvası da “FLİG KUPASI” adı altında düzenlenecek. Turnuvaların ödül havuzları ve ayrıntısı ile önümüzdeki günlerde paylaşılacak.

Üstelik etkinlikte PUBG Mobile, FIFA19, PES19 vs. gibi oyunlar da yerini alacak ve bu oyunlara yönelik çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

“Ankara’nın bağrı”nda Cosplay yarışması!

Teknolojinin En’leri Ödülleri’ne ve Ankara’nın En Büyük Cosplay Yarışması’na ev sahipliği yapacak olan I-TECH Ankara şimdiden gündemin merkezine yerleşmiş durumda. Birbirinden ünlü cosplaylerin, teknolojinin öncü isimlerinin ve Orkun Işıtmak gibi video içerik üretiminin tanınan isimlerini de yer alacağı etkinlikte, ayrıca, Sanal ve Artırılmış Gerçeklik, Yapay Zeka, Robotik, Internet of Things, Drone, ESpor, E-Müzik, Evde Eğlence, 3D Yazıcılar, Oyun Ekipmanları, Start-up, Melek Yatırımcılar, Mobil Aplikasyon Sistemleri olacak. Üstelik Uyku Teknolojisi’nin profesyonelleri deneyimlerini ve ürünlerini katılımcılarla paylaşacak.

Etkinliğin biletlerini ise biletix üzerinden temin etmek mümkün. Bilet fiyatları ve detaylı bilgi için bu adrese tıklayabilirsiniz.

HHB Expo tarafından düzenlenen I-TECH Ankara‘yı destekleyen kurumlar arasında; ATO, Ankara Kalkınma Ajansı, BTK, TBV, TÜBİTAK, DEİK, ASO, TÜBİSAD, ETİD, TESİD,Digital Europe, Consumer Technology Association, MMA, WITSA, EITO, ITOCA ve Ankara Üniversitesi bulunmakta.

Espor ile ilgili gelişmeleri güncel bir şekilde takip edebilmek için 5Mid ile kalın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir