Eternal Fire, Bad News Eagles Büyüsünü Bozdu! Counter-Strike: Global Offensive mix

Eternal Fire, Bad News Eagles Büyüsünü Bozdu!

Counter Strike: Global Offensive arenasındaki temsilcimiz Eternal Fire, uzun süredir karşısında kazanamadığı Bad News Eagles’i devirdi. Ekip bu sonuçla CCT Central Europe Malta Finals’ta şampiyonluğa uzandı.

Eternal Fire ve Malta Macerası

Eternal Fire, CCT Central Europe Malta A grubunda Bad News Eagles, ForZe ve HONORIS ile eşleşti. Gruptaki ilk maçında BNE karşısında 16-14’lük mağlubiyet ile başlayan temsilcimiz pes etmedi. HONORIS ve ForZe karşısında net birer galibiyet çıkartan EF, üst turda ENCE ile karşılaştı. ENCE karşısında da 2-0 galip gelen temsilcimizin rakibi tekrardan BNE idi. 16-14’lük iki harita sonrasında 3. harita tekrardan kaybeden EF’in final için son şansı tekrar oynanacak ENCE maçı oldu. ENCE’i yine 2-0’la geçen EF, büyük finalde 3. kez Bad News Eagles karşısına dikildi.

CCT Central Europe Malta - Igor Bezborodov
CCT Central Europe Malta / Eternal Fire – Igor Bezborodov

Eternal Fire vs BAD News Eagles

Eternal Fire’in en çok zorluk yaşadığı rakiplerin en başında BNE gelir desek yanlış olmaz. İlk kez 09 Mayıs 2022’de PGL Antwerp Major Challengers Stage’de karşı karşıya iki ekibin ilk düellosunu 16-14 ile BNE kazanmıştı. EF, BNE’ye IEM Road to Rio Europe RMR’da ve CCT South Europe Series 2’de de boyun eğmekten kurtulamadı. Yalnızca bu turnuvada bile finale kadar 2 kere karşı karşıya gelen ekiplerde gülen taraf hep Bad News Eagles oldu.

Final Zamanı

Eternal Fire ilk harita olarak Overpass seçerken, BNE tercihini Mirage’dan yana kullandı. Serinin final haritası ise Vertigo olarak belirlendi.

1. Harita: Overpass

Eternal Fire seçtiği haritaya iyi başlayan taraf oldu. Silah roundlarında rakibine üstünlük sağlayan temsilcimiz XANTARES’in etkili oyunuyla ilk yarıyı 10-5 önde kapattı. İkinci yarıya da iyi başlayan taraf EF oldu ve durum 14-5’e kadar geldi. Sonrasında toparlanan BNE durumu 15-12’ye kadar getirdi. Maçın sonunda sakinliğini koruyan EF, 16-12 ile büyük finalde 1-0 öne geçti.

2. Harita: Mirage

Finalin ikinci haritasına iyi başlayan taraf 5-1 ile BNE oldu. sinnopsyy ile etkili olan ekip ilk yarıyı 10-5 önde kapattı. İkinci yarıda da baskın oyununu sürdüren ekip 16-9 ile seriyi final haritasına taşıdı.

3. Harita: Vertigo

Serinin son haritası finale yakışır bir rekabete sahne oldu. Vertigo’ya iyi başlayan taraf 6-2 ile BNE oldu. Sonrasında arka arkaya 6 round alan EF ilk yarıyı 8-7 önde kapattı. İkinci yarı sürekli karşılıklı alınan roundlar ile geçildi. 11-10 BNE, öndeyken EF oyuncu xfloud’un yaptığı ninja bomba imhası maçın kırılma noktalarından biri oldu. 15-15 ile uzatmalara taşınan final haritasında uzatmaları domine eden taraf EF oldu. Ekip bu galibiyet ile CCT Central Europe Malta Finals’ı şampiyon tamamladı.

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir