Eternal Fire G2'ya Yenildi. Sıradaki Rakip Evil Geniuses! Counter-Strike: Global Offensive CS:GO Haberleri mix

Eternal Fire G2’ya Yenildi. Sıradaki Rakip Evil Geniuses!

ESL Pro Leauge Season 17’de A grubu açılış maçları oynandı. Temsilcimiz Eternal Fire ilk maçında son zamanların formda ekibi G2 ile karşılaştı. Temsilcimiz Dünya 1 numarası karşısında güzel oyun ortaya koysa da 2-0 kaybetmekten kurtulamadı fakat gruptaki rakiplerine korkuyu verdi. G2‘nun 17 yaşındaki genç yeteneği m0NESY gösterdiği performans ile alkışı hak etti.

Eternal Fire – G2

Bo3 formatındaki maçta temsilcimiz Anubis haritasını seçerken, G2 Nuke haritasını seçti. Karar haritası ise Inferno oldu. Maalesef maçı 2-0 kaybettik ve Inferno haritasını göremedik.

İlk Harita – Anubis

Temsilcimiz keni seçimi haritada güzel bir başlangıç yaptı. 4. roundda imoRR attığı ace ile taraftarları ayağa kaldırdı. 5-0’lık seri yakalayan temsilcimiz maalesef ilk yarının devamında varlık gösteremedi ve haritanın ilk yarısını 10-5 geride kapattı. İkinci yarıya 2 round alarak başlayan temsilcimiz devamını getiremedi ve haritayı 16-9 kaybederek seride 1-0 geriye düştü. Rus genç yıldız moNESY inanılmaz bir performans gösterdi. Genç oyuncu haritayı 33 skor ve 2.02 rating ile kapattı. Temsilcimizde ise Calyx 20 skor alarak takımın en iyisi oldu fakat mağlubiyeti engelleyemedi.

eternal fire

ESL Pro League Season 17 | EF vs G2 | Anubis

İkinci Harita – Nuke

G2 kendi seçimi haritaya güzel bir giriş yaptı ve skoru 7-1’e getirdi. Sonraki iki roundu temsilcimiz alsada ilk yarıyı Dünya 1 numarası karşısında ilk yarıyı 11-4 geride kapattı. Haritanın ikinci yarısında inanılmaz bir Eternal Fire vardı. Adeta Dünya 1 numarasına ecel terleri döktürdük. Haritanın ikinci yarısında skor 14-15’e kadar geldi. Son bir round alabilsek uzatmalara götürebileceğimiz maçta maalesef roundu kaybettik. Bu sonuçla Haritayı 16-14 ve seriyi 2-0 kaybettik. moNESY bu haritada coşturdu. 29 skor ile oynayan yıldız oyuncu maçı MVP kapattı.

eternal fire

ESL Pro League Season 17 | EF vs G2 | Nuke

Sıradaki Rakip Evil Geniuses

A grubunun bir diğer maçında Rus ekibi Cloud9 ve Amerikan ekibi EG karşı karşıya geldi. Cloud9 seriyi 2-0’la kapattı. Hairtalarda varlık gösteremeyen Evil Geniuses temsilcimiz Eternal Fire’a rakip oldu. Temsilcimiz bugün saat 14.30’da EG ile tamam ya da devam maçına çıkacak. Evil Geniuses Dünya sıralamasında temsilcimizin altında, 24 numarada bulunuyor. ESL Pro League Season 16’da da rakibimiz olan EG temsilcimizi 2-0 yenmişti. Eternal Fire için hem tur hem intikam vakti. Temsilcimiz turu geçmesi halinde fnatic – Outsiders maçının kaybedeni ile oynayacak.

Temsilcimize bu zorlu mücadelede başarılar diliyoruz. Bizleri gururlandırıp geleceklerine canı gönülden inanıyoruz.

Eternal Fire’ın İlk LAN Kupasının Hikayesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir