mix

Fallout 4 fragmanı çıktı

Dün başlayan Fallout 4 geri sayımı az önce bitti ve oyunun resmi fragmanı yayınlandı. Asıl tanıtımı 14 Haziran’da E3’te yapılacak oyunun resmi web sitesi de aynı anda yayına girdi.

Henüz oyun hakkında ortada çok bir bilgi olmasa da Boston’da geçeceği kesin gibi duruyor (fragmanda görülen Scollay Square Boston’ın ünlü meydanlarından birisi). Oyun için aynı zamanda web sitesinde ön sipariş seçeneği görünüyor ancak Amazon, Best Buy ve Gamestop seçeneklerine tıkladığımızda henüz bir fiyat bilgisine ulaşamıyoruz.

Ayrıca New Vegas’da atlanan bir Fallout klasiği olarak, ana karakterimiz tekrardan Vault’ta yaşamış biri gibi görünüyor. Görüntüler de oyun içinden alınmış ve hem savaş öncesi hem de savaş sonrasından sahneler barındırıyor.

Oyun hakkında daha önce ortaya atılan söylentiler, The Institute (savaş öncesi Massachusetts Institute of Technology) isimli çok yüksek teknolojiye sahip bir organizasyon ve ürettikleri normal bir insandan ayırt edilmesi güç androidlerin oyunda büyük bir rol oynayacağıydı. Yine Boston’daki Railroad isimli başka bir organizasyon ise, bu androidleri yaratıcılarından kurtarıp özgürleştirmeye çalışmakta.

Bilgi edindiğimiz gibi sizlerle paylaşacağımızı hatırlatarak, sözü çok uzatmadan sizi video ile baş başa bırakalım.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

1 Comment

  • Ufuk 4 Haziran 2015

    170 tl oyunun fiyati

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir