Far Cry 6, 18 Şubat 2021 tarihinde çıkış yapacak mix

Far Cry 6, 18 Şubat 2021 tarihinde çıkış yapacak

Ubisoft’un Ubisoft Forward etkinliğinde duyurduğuna göre Far Cry serisinin son oyunu Far Cry 6, 18 Şubat 2021 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek.

Ubisoft’un en başarılı oyun serilerinden birisi olan Far Cry’ın yeni oyunu kapıda. Firmanın kendi etkinliği olan Ubisoft Forward’da, Far Cry 6 ile ilgili hem çıkış tarihine dair bilgi paylaşıldı hem de oyunculara iki adet video gösterildi.

Bu videolardan ilki bize oyun hakkında neredeyse hiçbir şey söylemedi. Sadece bir sinematik tanıtım videosu izlediğimiz 2 dakika boyunca akla gelen tek şey videonun, Netflix yapımı gibi durduğuydu.

Asıl ilgi çekici olan videoda ise Giancarlo Esposito’nun oynadığı, oyunun baş kötüsünü ve onun oğlunu görüyoruz. Küba’dan esinlendiği belli olan Yara isimli bir ülkenin diktatörü olan Anton Castillo, oğlu Diego’ya ülkede işlerin nasıl gittiğini anlatmak için bir ders vermek ister. Bu dersi yapmak için seçtiği yol ise oğlunun eline pimi çekilmiş bir bomba verdikten sonra ona uzun bir nutuk çekmektir.

Oyun içi bazı görüntülere de tanık olduğumuz etkinlikte görsellik, oyuncuların dikkatini oldukça çekti. Gerçekten çok güzel grafiklere sahipmiş gibi gözüken oyun, oyuncularda acaba çıkışa kadar bir downgrade söz konusu olur mu şüphesi uyandırdı.

Serinin en yeni oyunu olacak olan Far Cry 6, 18 Şubat 2021 tarihinde çıkış yapacak. Şu anda Epic Games Store’da ön siparişe açılan oyunun standart versiyonunun fiyatı 269 Türk Lirası. Oyunun Gold Edition’ını almak için 449, Ultimate Edition’ını almak için ise 495 Türk Lirası ödemek zorundasınız.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir