Dota 2 mix

Fata ve 33, DPC öncesi yeni bir takım kurdular

Dota Pro Circuit öncesi kendi takımlarını kuranlar arasına Fata ve 33’de katıldı. Ekip free agent ve başarılı oyunculardan oluşan bir kadro oluşturdu.

Kendi takımını kuran veteran oyuncular, takımını tamamen yeniden inşa eden organizasyonlar… Dota Pro Circuit’e az bir zaman kala çok farklı değişiklikler görüyoruz ve takımlar yavaş yavaş oluşmaya başladı.

33 ve Fata eski takımları NiP’den TI9’da sonuncu olarak elendikten sonra ayrılmışlardı. Kurulan takımın bir diğer oyuncusu Nikobaby de eski takımı Mineski kadroyu yeniden yapılandırmaya karar verince takımdan gönderilmişti. Takıma GODSENT’den katılan Handsken’in aslında takım değişikliği yapması beklenmiyordu fakat Handsken takımdan ayrılan ilk oyuncu olarak bu yeni kurulan takımda ikinci destek oyuncusu olacak.

Takıma katılan son oyuncu ise uzun süredir sahnede olan Limmp. Limmp’in de free agent konumuna düşmesinin sebebi eski takımının kadroyu tamamen yeniden kurmak istemesi. Böylece veteran sayılabilecek bir kadroya sahip bu yeni takımın henüz bir ismi yok. Hatta takımın hangi bölgede oynayacağı bile belli değil. Şu an bildiğimiz tek şey takımın kadrosu. Fata, 33, Handsken ve Limmp’in daha önce hem Avrupa’da hem de Kuzey Amerika’da oynamış olması, yeni kurulan takımın bu iki bölgeden birinde mücadele etme olasılığını yüksek gösteriyor.
Son zamanlarda hem yeni takımlar doğuyor hem de organizasyonlar kendi içinde yenilemeye gidiyor. Bakalım bu durumun 5 Ekim’de başlayacak Dota Pro Circuit’e yansıması nasıl olacak. Ya da takımlar oynadıkları bu kumarda başarılı olabilecekler mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir