Fenerbahçe Espor'dan Ayrılan Padisah, Galatasaray Espor'a Transfer Oldu! mix VALORANT

Fenerbahçe Espor’dan Ayrılan Padisah, Galatasaray Espor’a Transfer Oldu!

VALORANT Challengers TR Birlik Ligi: Split 1’de Fenerbahçe Espor forması giyen Onur “ Padisah” Dönmez Galatasaray Espor’a transfer oldu.

Onur “ Padisah” Dönmez Kimdir?

Profesyonel VALORANT kariyerine LUL ile başlayan Padisah, 2021’de Anatolia bünyesinde kendini gösterdi. Sonrasında Scales Esports, 3 Gün Yeter formaları giyen oyuncu S2G ile yıldızını parlattı. Geçtiğimiz split’te Fenerbahçe Espor ile VCT:Birlik Ligi’nde boy gösteren oyuncu takımının öne çıkan isimlerinden biri oldu. Fenerbahçe ile playoff’lara katılmaya hak kazanamayan padişah önümüzdeki sezon için sarı kırmızılı ekip Galatasaray Espor ile anlaştı.

Padisah transferi ile ilgili attığı tweette “Galatasaray ailesine katıldığım için çok mutluyum. Takımın içindeki enerji gerçekten çok güzel, birlikte çok güzel işler başaracağımıza inanıyorum.” dedi.

Açıklandığım gün sayın başkanımız Dursun Özbek ile tanışma fırsatı elde ettiğim için mutluyum. Sıcak bir karşılama yaptığı için teşekkür ederim.
Açıklandığım gün sayın başkanımız Dursun Özbek ile tanışma fırsatı elde ettiğim için mutluyum. Sıcak bir karşılama yaptığı için teşekkür ederim.

VCT: Birlik Ligi’nde Kazanan Belli Oldu!

VALORANT Challengers TR: Birlik Ligi 1. Split finalleri yazımızın başında da bahsettiğimiz üzere offline olarak oynandı. Finallerin Oynandığı sahne VALORANT turnuvaları için alışmış olduğumuz İstanbul ESA Espor Arena’ydı. Alanda, Papara SuperMassive bu sezonki formalarını –finallere özel olarak– ilk kez satmasına rağmen S2G Esports formaları ve taraftarları daha fazlaydı. S2G Esports bayrakları, kulübün özel olarak hazırlattığı pankartlar ve bolca tezahürat alanda görülen şeylerdi. S2G Esports, seriyi 3-0 ile hızlıca kapatarak VALORANT Challengers TR: Birlik Ligi 1.Split Şampiyonu ünvanını ve kupasını aldı.

 

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir