Dota 2 mix

Fighting Pandas, Dota 2 kadrosunu tamamladı

Kuzey Amerika organizasyonu Fighting Pandas Khezu ve Skiter’ı kadroya ekleyerek Dota 2 kadrosunu tamamlamış oldu.Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında kurulan organizasyondan iki kişi daha önce ayrılmıştı. Organizasyonu kuran Jacky “EternaLEnVy” Mao ve Jingjun “Sneyking” Wu, kendi kurdukları organizasyondan birbirleri ardınca ayrılmışlardı. Ayrılıktan üç gün sonra organizasyon iki Avrupalı oyuncuyla anlaşarak yollarına devam ediyorlar.

Dün yapılan duyuru ile ekibe Almanyalı Maurice “Khezu” Gutmann ve Slovak Oliver “Skiter” Lepko dahil oldu. Ekibe yeni katılan Khezu, daha önce Heros of Newerth’de beraber oynadığı takım arkadaşı David “Moonmeander” Tan ile yeniden beraber oynayacak. Ağustos ayından beri çeşitli Major ve Minor turnuvalarda ciddi başarılar elde eden organizasyon bu başarılı çizgiyi izlemeye devam etmek istiyor.

Khzeu daha önce Team Secret, OG gibi önemli takımlarda oynadı. Son olarak Dota 2’ye yeni giren GODSENT’te oynayan oyuncu orada istediği başarıyı yakalayamamıştı. GODSENT ile hiçbir DPC turnuvasına katılamayan oyuncu burada bu şansı elde etmek için çalışacak.

Bir diğer yeni üye Skiter ise seneye ppd’li Ninjas in Pyjamas’da başlamıştı. İstediği sonuçları elde edemeyen NiP kadroda yenilenmeye giderken ilk isim Skiter olmuştu.

Sezon başında tamamen Kuzey Amerikalı bir takıma sahip olan Fighting Pandas bu konuda tekti. Fakat iki Avrupalı takviyesi ile bu durum artık onlar için de geçerli değil. Bununla beraber takıma deneyimli ve yetenekli oyuncular katıldı. Bakalım ekip istediği başarıyı yakalayabilecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir