Fire Flux Esports Cansehmus İle Yollarını Ayırdı mix PUBG Mobile

Fire Flux Esports Cansehmus İle Yollarını Ayırdı

Türkiye’nin önemli espor kulüplerinden Fire Flux Esports PUBG Mobile koçu Cansehmus ile yollarını ayırdı. 2022 yılının Ocak ayında Fire Flux PUBG Mobile koçluğuna oturan Cansehmus, tam 1 yıl sonra takımdan ayrıldı. Fire Flux takımının twitter hesabından yapılan videolu paylaşımda “Birlikte nice başarılara imza attığımız PUBG Mobile koçumuz Şehmus “Cansehmus” Can ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırıyoruz. Kendisine gelecek kariyerinde başarılar dileriz” denildi. Fire Flux takımının videolu paylaşımına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Şehmus “Cansehmus” Can Kimdir ?

24 Nisan 1996 doğumlu olan Cansehmus’u birçoğumuz Twitch yayınlarından tanıyoruz. Kendi yayınlarında PUBG oynayan Cansehmus, koçluk kariyerine 2020 yılında adım attı. 2020 yılının Kasım ayında Digital Athletics bünyesinde PUBG Mobile koçluk serüvenine başlayan Cansehmus, Digital Athletics’de aradığı başarıyı yakalayamadı. Digital Athletics’den sonra Fire Flux bünyesine katılan Cansehmus yeni takımıyla birlikte başarıdan başarıya koştu. Şu an herhangi bir kulüpte sözleşmesi bulunmayan Şehmus’un kariyerine nasıl devam edeceğini birlikte takip edeceğiz.

Cansehmus’un Fire Flux Macerası

Şehmus 2022’nin Ocak ayında Fire Flux bünyesine katıldı. Rüya takım olarak adlandırılan birbirinden önemli isimlerin yer aldığı kadroya koçluk yapan Cansehmus, takımıyla birlikte bir uyum yakaladı ve önemli başarılara imza attı. Bu başarılar ise şu şekilde ;

  • PUBG Mobile Pro Lig : Türkiye Bahar Sezonu 2022

Cansehmus takımıyla birlikte ilk büyük turnuvasında 7.lik elde ederek gelecek büyük başarıların fragmanını gösterdi.

  • PUBG Mobile Pro Lig : Avrupa Şampiyonası Bahar Sezonu 2022

Fire Flux ekibi Şehmus önderliğinde Türkiye esporu için önemli bir başarıya imza atarak PMPL Avrupa Liginde 1. oldu ve kasasına 40.000 dolar ödülü koydu.

  • PUBG Mobile Pro Lig : Türkiye Güz Sezonu 2022

Bu turnuvada Fire Flux 4. olarak Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

  • PUBG Mobile Pro Lig : Avrupa Şampiyonası Güz Sezonu 2022

Bahar Şampiyonasında 1. olarak gözleri üzerine çeviren Fire Flux Esports, Şehmus koçluğunda Güz Sezon’unda 2. olarak 28.000 dolar ödülün sahibi oldu ve PMGC biletini kaptı.

  • PUBG Mobile Global Championship 2022

PMGC’ye katılmaya hak kazanan 48 takım içinden ilk 16’ya kalarak finallere katılmaya hak kazanan Fire Flux, final mücadelelerinde 15. sırada yer alarak 127.500 doları cebine koydu.

PMGC 2022 Dünya Şampiyonu S2G Esports

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir