mix Overwatch Haberleri

Florida Mayhem 2 yeni oyuncuyu ve bir yeni koçu kadrosuna kattı

Geçtiğimiz sezon ligi son sırada bitiren Florida Mayhem, bu sezon arasında iki yeni oyuncu ve bir yeni koçu kadrosuna kattı.

Kadoya katılan iki yeni Güney Koreli oyuncu Gang “Gangnamjin” Nam-jin ve Kim “Yaki” Jun-ki daha önce RunAway’de oynuyorlardı ve Conterders Korea’yı kazanmayı başarmışlardı. Gangnamjin destek rolünde, Yaki ise DPS rolünde bir oyuncu. Ayrıca Yaki, daha önce New York Excelsior’un akademi takımı XL2’de de bir süre oynamıştı. Gangnamjin ise 2018 yılından beri RunAway’de oynayan bir oyuncu.

Geçtiğimiz sezonu son derece başarısız bir şekilde tamamlayan Florida Mayhem, bu sezon için tamamı Koreli oyunculardan oluşan bir kadro kurmak istediklerini belirtmişti. Bununla ilgili adımlarını atan organizasyon koç pozisyonuna Kim “KuKi” Dae-kuk’u getirdi. KuKi daha önce Seuoul Dynasty ve Los Angeles Valiant gibi Overwatch League takımlarında tank pozisyonunda görev yapmıştı. KuKi’nin koç olarak ilk durağı ise takıma yeni gelen oyuncular gibi RunAway olmuştu. Kuki ile beraber son olarak Güney Koreli espor organizasyonu MVP Space’de görev yapan Kim “Dox” Min-seok da Florida Mayhem’e asistan koç olarak katıldı.

Bakalım Güney Koreli bir kadro ile Florida Mayhem bu sezon istediği başarıyı elde edebilecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir