Fnatic ve Hylissang Birlikteliği Son Buldu League of Legends League of Legends Haberleri mix

Fnatic ve Hylissang Birlikteliği Son Buldu

Fnatic, tecrübeli destek oyuncusu Zdravets “Hylissang” Iliev Galabov ile yollarını ayırdığını duyurdu. Bu açıklama ile birlikte Hylissang’in 5 senedir Fnatic ile olan birlikteliğinde sona gelindi.

2017 yılında Jesiz’in ardından takıma katılan Hylissang, o günden beri takımın demirbaşları arasına katıldı. Rekkles’la harika bir uyum yakalayan oyuncu LEC destekleri arasında yüksek sıralara yerleşti. Unicorns Of Love döneminde de adından bahsettiren Bulgar oyuncu 5 senenin sonunda Fnatic’le birlikte ismi özdeşleşen oyuncular arasında yerini aldı.

Hylissang’li Fnatic

Kariyerine Unicorns Of Love formasıyla başlayan Hylissang, takımın formasını 3 yıl giydi. Orada da bir hayli sevilen Bulgar destek oyun içindeki kararları ve oyun dışındaki pozitif havasıyla takım arkadaşlarının sevgisini kazandı. UOL formasıyla 3 yıl geçiren oyuncu takımla büyük bir başarı elde edemedi. Desteğin bireysel performansı ise yorumcular tarafından beğeniyle anlatılıyordu. 2017 yılında Fnatic’le anlaşan isim Rekkles’ın partneri oldu. Rekkles ile birlikte harika bir uyum yakalayan oyuncu takımını üst seviyelere taşıdı. 2018 yılında Dünya Şampiyonası’nda finale yükselen ekip takım tarihinin en büyük başarılarından birine imza atmış oldu.

Fnatic kariyerine Rekkles sonrasında da başarı ile devam eden Hylissang, başta LEC olmak üzere MSI ve Dünya Şampiyonası’nda da olmak üzere başarılı sonuçlar elde etti.

Hylissang için Yeni Başlangıç Zamanı

Avrupa’da rolünün en tecrübeli ve yetenekli isimleri arasında yer alan Hylissang için bir sonraki durak yine LEC temsilcisi olan MAD Lions oldu. Yeni bir oluşuma giden MAD Hylissang’in yanı sıra üst koridor Chasy ve nişancı Carzzy ile de sözleşme imzaladı.

 

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir