FUT Esports VALORANT EMEA Ligindeki İlk Maçını Kazandı mix VALORANT

FUT Esports VALORANT EMEA Ligindeki İlk Maçını Kazandı

10 partner Avrupa takımının yer aldığı VALORANT Champions Tour 2023 : EMEA Liginde, FUT Esports ilk maçını Team Heretics ile oynadı. Berlin’de düzenlenen organizasyonda Team Heretics ekibini mağlup etmeyi başaran FUT Esports lige galibiyetle başladı. Haberimizden FUT Esports – Team Heretics maçının istatistiklerine ve özetine ulaşabilirsiniz.

VALORANT Champions Tour 2023 : EMEA Ligi Puan Durumu

VALORANT Champions Tour 2023 : EMEA Ligi 1. Hafta 2. Gün Sonuçları 

FUT Esports | 2 – 0 | Team Heretics

FUT Esports – Team Heretics 

VALORANT Champions Tour 2023 : EMEA Ligi 1. hafta 2.  gününün ilk maçı FUT Esports ile Team Heretics arasında oynandı. Temsilcimiz FUT Esports rakibini kolay geçerek ilk maçını kazanmayı başardı.

PEARL

Günün ilk karşılaşması Team Heretics’in seçimi olan PEARL haritasında oynandı. Rakibinin seçtiği haritada şov yapan FUT haritanın ilk yarısını 10-2 kazanarak saldırı tarafına avantajlı bir şekilde geçti. İkinci yarıda ise rakibine şans tanımayan FUT Esports haritayı 13-4 kazandı ve seride 1-0 öne geçti.

LOTUS

Serinin ikinci mücadelesi FUT Esports’un seçimi olan LOTUS haritasında oynandı. Temsilcimiz LOTUS’un ilk yarısını 8-4 geride kapattı. İkinci yarıda saldırı tarafına geçen FUT Esports, rakibine sadece 1 round vererek harika bir geri dönüşe imza attı ve haritayı 13-9 seriyi ise 2-0 kazandı. Bu sonuçla beraber ligdeki ilk maçında ilk galibiyetini alan FUT Esports’u tebrik ederiz.

VCT 2023: EMEA Ligi 1.Hafta 1.Gün Sonuçları haberimize buradan ulaşabilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir