mix

Galatasaray, Barcelona, Juventus ve Schalke 04 Tivibu Cup’ta kozlarını paylaşacak

Tüm Dünya’yı etkisi altına alan COVID-19 salgını sebebi ile ülkemizde oynanan Süper Lig ve diğer tüm ligler süresiz olarak ertelenmişti. Bunun üzerine sporcuların ve takımların bir çoğu elektronik ortamlarda kozlarını paylaşmaya başladı.

Her geçen gün artmaya başlayan espor etkinliklerinin bir yenisine Tivibuspor ev sahipliği yapacak. 16, 17 Mayıs’da temsilcimiz Galatasaray Espor, Dünya’nın önde gelen takımlarına karşı mücadele edecek. Galatasaray, Barcelona, Juventus ve Schalke04 gibi dünya devlerinin PES 2020’de karşılaşacağı “Tivibucup”,  Tivibuspor ekranlarından yayınlanacak.

Türk Telekom Stadyumu’nda oynayacak olan Galatasaray Espor milli takım oyuncumuz Mücahit Sevimli’nin mücadele edeceği müsabakalar, Tivibuspor üzerinden sürpriz yorumcuların anlatımı ile izleyicilerle buluşacak. Her takım kendi arasında birer grup maçı yapacak ve birinci dördüncü ile, ikinci üçüncü ile çift maç usulü yarı final maçları oynayacak.

Yarı final galipleri ise finalde karşılaşacak. Grup maçlarının 16 Mayıs’ta gerçekleşeceği turnuvada, 17 Mayıs tarihinde oynanacak yarı final ve final maçlarının ardından Tivibucup sona erecek.

Galatasaray Espor PES takımı

Takım, bünyesine kattığı Mücahit Sevimli ve Emircan Yalman ile PES takımı kuran ilk yerli espor kulüpleri arasında yer aldı. Oyunculardan Emircan Yalman “Diepzalig11” kullanıcı  adıyla geçtiğimiz yılı Avrupa sıralamasında en iyi 16’da bitirdi. Aynı zaman Hollanda’da düzenlenen Dutch Runner Up 2019’da 2. oldu. Bir diğer PES oyuncusu Mücahit Sevimli’de “mucahit21” kullanıcı adıyla geçtiğimiz yılı Avrupa sıralamasında en iyi 16’da bitirdi. Mücahit aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu’nu eEURO 2020’de temsil edecek. eEURO 2020’de Türkiye G grubunda Macaristan, Cebelitarık, Bulgaristan, Estonya ve Almanya ile eşleşti.

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir