League of Legends League of Legends Haberleri mix

Galatasaray Espor, DÜ Aurora’yı mağlup ederek yarı finale yükseldi

Doğuş Üniversitesi Aurora’yı mağlup eden Galatasaray Espor, yarı finalde 1907 Fenerbahçe’nin rakibi oldu.

İki takımın da büyük hatalarıyla geçen seride gülen taraf Galatasaray Espor oldu. 3 maçın ardından seriyi kazanan takım bir üst tura çıkamaya hak kazandı. Son çeyrek final mücadelesinin de tamamlanmasıyla yarı final eşleşmeleri belli oldu. Dün, Dark Passage’ı mağlup eden Royal Youth, Bahçeşehir SuperMassive’in rakibi olurken bugün Doğuş Üniversitesi Aurora’yı mağlup eden Galatasaray Espor yarı finalde 1907 Fenerbahçe’nin rakibi oldu.

1. Maç

Seçim ekranında Vayne alan Doğuş Üniversitesi Aurora’ya Tristana alarak karşılık veren Galatasaray Espor bu seçimi henüz erken oyunda güçlendirdi. İlk kanı alt koridordan alan Galatasaray Espor bu üstünlüğünü çok iyi kullandı. Takım olarak daha iyi oynayan taraf erken ve orta oyunda çok agresif oynadı. Vladimir ve Tristana gibi geç oyunda etkili olan şampiyonlar henüz erken oyunda büyük bir üstünlük yakalayınca maçın sonucu biraz da olsun belli oldu. Henüz 13 dakikada 6000 altın fark olunca Aurora rakibinin hamlelerine cevap veremedi. AUR birkaç kez dönüş sinyali verse de takım savaşlarında kompozisyonunu çok iyi oynayan GS 30 dakikada mücadeleyi kazanmayı başardı.

2. Maç

Serinin ikinci maçında Galatasaray Espor orta koridorda Godbro yerine MGX ile Vadi’ye indi. İki ekip de çeşitli denemelerle öne geçmeye çalışsa da ilk kan 8. dakikada Aurora tarafından geldi. Alt ve üst koridorda iyi oyununa devam eden Doğuş Üniversitesi Aurora, Draven’a önemli bir üstünlük sağladı. Mental olarak ilk maçı tamamen unutan takım erken ve orta oyunda çok koordine gözüktü. Maçta bol bol takım savaşı izledik. Ardından geç oyunda birçok karar hatası veren AUR rakibine maçı adeta altın tepside sundu. MGX çok iyi bir maç çıkardı. Rakibinin yaptığı inanılmaz hataları iyi değerlendiren Galatasaray Espor 30 dakikada maçı kazandı.

3. Maç

Üçüncü maçta yine Godbro’yu izledik. Trix çok aktif başladı. Attığı her baskından bir şeyler çıkarmayı başaran oyuncu takımı adına erken oyunca etkili oldu. Taikki ise yaptığı baskınlarla Trix’i yakalamaya çalışsa da çok başarılı olamadı. Doğuş Üniversitesi Aurora koridorlarda harika baskı kurdu. Ardından bir önceki maç gibi üst üste hata yapan takım bir kez daha rakibini kendi oyunuyla öne geçirdi. Galatasaray Espor geç oyunda daha iyi bir takım olduğunu bir kez daha gösterdi. Aurora’nın erken oyunda kurduğu baskıyı geç oyunda uygulayamaması seriyi kaybetmelerindeki en büyük neden olabilir. Dakikanın ardından mücadeleyi kapatan Galatsaray Espor seriyi de 3-0 ile geçmeyi başardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir