GamerLegion mevcut kadrosuyla yollarını ayırdı mix

GamerLegion mevcut kadrosuyla yollarını ayırdı

Almanya merkezli espor organizasyonu GamerLegion mevcut İsveçli kadro ile yollarını ayırdığını açıkladı. Takım oyuncularını serbest bıraktı.

Organizasyon tarafından alınan bu karar, ekibin ESEA MDL Season 33’te Nordavind ve HellRaisers karşılaşmalarında aldıkları yenilgiler sonrası ligi 7-8 aralığında bitirmesi nedeniyle alınmış olabilir. GamerLegion şu anda dünya sıralamasında 35. Sırada yer alıyor. Ekip aynı zamanda bu yılın Open Qualifier aşamasında da başarısız oldu.

Ekipte ayrılık sonrası yeni fırsatlara açık olduğunu ilk duyuran kişi Dennis “dennis” Edman oldu. Kuzey Amerikalı ve Avrupalı takımların tekliflerine açık olduğunu söyleyen oyuncu, kariyerinin devamında GamerLegion ekibindeki takım arkadaşları ile bağlı kalmak istemiyor gibi görünüyor.

İlginçtir ki GamerLegion ekibi bu yılın başında eski CS 1.6 oyuncusu Rasmus “Gux” Ståhl ile takıma koçluk yapmak için anlaşmıştı. İsveçli olan Gux’un takımın başına getirilmesi, İsveçli kadronun serbest bırakılmasına engel olmadı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Gux ile birlikte takımın bundan sonraki geleceğine ortak karar verileceği duyuruldu.

Takımın oyuncularından Fredrik “freddieb” Buö, Dennis “dennis” Edman, William “draken” Sundin şu anda serbest durumda. Aynı zamanda HLTV.org tarafından da doğrulandığı gibi GamerLegion İsveçli bir kadro kurarken yedeğe çektiği Adil “ScreaM” Benrlitom’un hala kulübe bağlı bir oyuncu olduğunu kabul etti. Hampus “hampus” Poser hala takımın bir oyuncusu olarak görülüyor. Afred “RuStY” Karlsson’un durumu ise hala belirsizliğini koruyor. Buna göre takımın mevcut kadrosu şu şekilde

Hampus “hampus” Poser

Adil “ScreaM” Benrlitom

Rasmus “Gux” Ståhl (coach)

Kulüp tarafından yapılan açıklama için : TIK

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir