GTA V, Epic Games Store'da bedavaya dağıtılıyor mix

GTA V, Epic Games Store’da bedavaya dağıtılıyor

Bir süredir etrafta dolaşan dedikodular doğru çıktı. GTA V, Epic Games tarafından 21 Mayıs’a kadar bedavaya dağıtılıyor.

Epic Games bu sefer büyük yem attı. 1 yıldan uzun süredir her hafta bedava oyun dağıtan Epic, bu hafta dağıtacakları oyunun ismini açıklamamıştı. Sadece büyük bir oyun olduğunu bildiğimiz ürün hakkında hafta boyunca belli spekülasyonlar çıkmıştı. Bu spekülasyonlardan birisi de dağıtılacak oyunun, Rockstar’ın en büyük başarısı olan GTA V olacağı yönündeydi.

Bugünün erken saatlerinde “yanlışlıkla” paylaşılan ve hemen ardından silinen bir videoyla bu iddia daha da güçlendi. Videoda, Epic Games’in bedavaya GTA V’i bedavaya dağıttığının reklamı yapılıyordu.

Bugün saat 18.00 itibariyle tüm iddiaların doğru olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Dünya’nın en fazla satan oyunlarından birisi şu anda tamamen bedava.

GTA’nın beşinci oyunun çıkışının üzerinden 7 yıl geçti. Görselliği ve ağzına kadar dolu açık dünyası ile oyun tarihine adını aktın harflerle yazdırmayı başarmıştı. Oyunun ana senaryosu dışında çevrimiçi elementleri de oldukça ilgi çekici. 2013’te çıkmasına rağmen çok satanlar listesinde adının olmadığı bir gün görmedik neredeyse. Bu yüzden eğer oyuna sahip değilseniz bu sizin için muhteşem bir fırsat.

GTA V, Epic Store’da 21 Mayıs tarihine kadar bedavaya dağıtılmaya devam edecek. Siz de Epic hesabınız ile giriş yaptıktan sonra ürünü sepetinize ekleyerek oyuna sonsuza dek sahip olabilirsiniz. Yine de eğer hemen giriş yapamazsanız endişelenmeyin. Site şu anda yoğunluk nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir