mix

Guangzhou Charge Coronavirus sebebiyle Çin’den ayrıldı

 

Son dönemde Dünya gündemine oturan ve özellikle Çin’de yayılan Coronavirus sebebiyle Guangzhou Charge antrenman merkezini taşıdı.

Öncelikle Çin’in Wuhan kentinde başlayan, sonrasında birçok yere yayılan Coronavirus tehlikesi devam ediyor. Henüz maalesef tedavisi bulunamayan virüse karşı Overwatch League takımlarından Guangzhou Charge Çin’de bulunan antrenman merkezini taşıyarak önlem almaya karar verdi.

Çin merkezli organizasyon 8 Şubat’da başlayan yeni sezon için Çin’de antrenman yapıyordu. Fakat artan Coronavirus vakaları sebebiyle organizasyon kalan antrenman programını Güney Kore’de tamamlayacak. Organizasyon konu ile ilgili Twitter üzerinden uzun bir yazı paylaştı. Yazıda “Coronavirus’un Çin’de ve başka bölgelerde oluşturduğu etki yüzünden çok üzgünüz ve herkese güvende kalmak için gerekli önlemleri almalarını hatırlatmak isteriz. En önemli önceliğimiz oyuncularımız sağlığı ve güveliği. Bu sebeple sezon öncesi hazırlıklarımızı Güney Kore’ye taşımaya karar verdik. Bugün Çinli olmayan oyuncularımızı Güney Kore’ye gönderdik. Çinli oyuncularımız da vize işlemleri sonrasında en yakın zamanda Güney Kore’ye gidecekler.”

Guangzhou Charge’ın şu an 9 oyuncusu bulunuyor. Bu oyunculardan beşi Güney Koreli, biri İspanyol ve biri Amerikalı. DPS Yiliang “Eileen” Ou ve destek Qi “Wya” Haomiao takımın Çinli oyuncuları. Umarız Çinli oyuncular yakın zamanda takıma katılabilir ve Coronavirus salgınına en kısa sürede bir tedavi bulunur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir